maanantai 4. huhtikuuta 2011

Vettä sataa kaamalla :(

Ensimmäinen "lomapäivä" alkoi sillä, että lähdin käymään koululla. Vettä satoi kaatamalla ja motarilla on aina niin ihana ajaa sateella kun näkyvyys on nolla, kun joku lähtee ohittamaan. No olin sitten koululla n.puoli tuntia (matkoihin meni yhteensä n.tunti). Sain sovittua korotushommat opon kanssa tai vielä pitää opettajille laittaa s-postia asiasta, mutta se on sitten sillä selvä :)
 Kävin postissa laittamassa Viron voittaja ilmot menemään eteenpäin. Vettä on satanut koko päivän oikeastaan kaatamalla, joten en ole koirien kanssa lenkillä käynyt ollenkaan. Toivottavasti iltaan päin paranisi keli, jotta päästäisiin oikein pitkälle lenkille, tai sitten mennään pieni lenkki jos sade ei lopu. Kukaan koirista ei oikein tykkää lenkkeilä sateessa, ei edes Säde. Sateella kun lähdetään lenkille, Säde kävelee onnettoma näköisesti ja pysähtelee useasti raapimaan kuraa mahasta pois. 
Kotiin tultuani selvitin myös yhden mysteerin, nimittäin s-postiini on tullut koko alkuvuoden Saunalahdelta laskuja vaikken ole edes koskaan ollut Sauanlahden asiakas :D No n.10minuutin jonotuksen jälkeen minulle selvisi, että joku jolle ne laskut olisi pitänyt mennä, on laittanut s-postiosoitteekseen minun s-postiosoitteen :D No mutta, mukavaa sille joka saa kerralla koko alkuvuoden laskut :DD 
   Kohta aloitetaan koirien kanssa älynystyröiden käyttö, jottei päivästä ihan tylsä tule :) Voisin ottaa vähän kontakti harjoituksia Säteen ja Gildan kanssa ja pelataan koko porukka sitten älypelejä. Kaikki kyllä osaavat jo pelata spinneriä, mutta Säteelle voisin opettaa tuon toisen pelin, kun se ei sitä vielä osaa (pitää kuonolla/tassulla siirtää pallukoita, jotta nami tippu sivuilta olevasta reijästä)
"Miten tätä pelataan?"

"Täältähän lensi nami"
 Tekisi mieli ostaa kameraan uusi putki, mutta nyt ei taida rahatilanne antaa tänä vuonna enää periksi, koska budjetti meinaa jo nyt ylittyä reissujen ja muiden juttujen myötä. Toukokuussa tosin on synttärit, joten voisin vaikka uutta putkea toivoa lahjaksi ;) Tai sitten ostetaan porukoiden kanssa yhteinen putki, kun heille myin "vanhan" D3000 kamerani, joten se sopisi sitten molempiin kameroihin.

Ja varmasti yksi hauskimmista ja parhaimmista otoksistani (vaikkei laadullisesti parhaimmasta päästä olekaan):
Yläfemma <3

Ja lisäksi muutama kuva pikku karvanaamoista eli Millistä ja Gildasta
Millin perus asento

Näillä korvilla kuulee, jos jääkaappi aukeaa <3

Korvan putsaaja <3


Gilda ja Millihän ovat toistensa korvat ja silmät puhdistaneet siitä päivästä lähtien, kun Gilda meille saapui <3 Parhaat ystävykset, joita ei mikään erota :)
 No tunti harkattiin, Säde oli ensimmäisenä vuorossa älypelissä, jota hieman mietti, mutta osasi sitten tuupata punaista pallukkaa, jotta nami lensi ulos pelin sivulla olevasta reijästä. Säde ymmärsikin nopeasti mikä on homman nimi ja enpä kerennyt saamaan hyvää kuvaa pelaamisesta, kun en kerennyt edes kuvaa ottamaan, kun se oli jo namit saanut ulos :D Sitten vaikeutin ja laitoin namit niin, että Säteen piti tuupata keltaisia pallukoita, jotta nami lentäisi ylhäällä olavista reijistä. Hieman Säde ihmetteli, mutta pienellä avustuksella pääsi hyvin alkuun. Milli ja Gildahan eivät saa nostettua keltaisia pallukoita kuonollaan niin nopeasti, että nami lentäisi sieltä yhtään mihinkään :DD
Sitten harkattiin Säteen ja Gildan kanssa kontaktia, alustana oli patja, jotta koirilla olisi tuntuma mikä on homman nimi. 
Hommahan siis oli, että ensin koira nousee etutassuilla patjalle, ja takatassut jäävät patjan ulkopuolelle, ja sitten patjan yli niin, että takatassut jäävät patjalle ja etutassut tulevat patjan ulkopuolelle.
 No hienostihan se käy kun naksauttaa vaan oikeaan aikaan ja palkkaa heti.Gildaa tulee useammin pysäytettyä palkan avulla. Käskyä en ole opettanut vielä tuohon kontaktiin, mutta sen aika tulee myöhemmin. Pitäisi varmaan ostaa steppilauta, koska sillä olisi hyvä tuota kontaktia harjoitella. 
Sade lakkasi myös äsken, mutta emme taida vielä lähteä lenkille, koska kohta on koirilla ruoka-aika. Illalla sitten mennään lenkille, kun on ruoka sulanut masussa pikkuisen :)

Lisätään nyt vielä näin iltasella, että ostin koirille hammasharjat :) Koirille tarkoitetut hammasharjat ovat niin "kalliita", joten ostin vauvojen hammasharjat :D Millille ja Gildalle ostin 0-1vuotiaille tarkoitetun harjan ja Säteelle sitten 4-5 vuotiaille tarkoitetun harjan :D Maksoivat yhteensä vähemmän, kuin yksi koirille tarkoitettu hammasharja. Harjasin jopa Säteen hampaat ja hyvin meni. Onneksi olen opettanut sille käskyn "hampsit", jotta tuomarienkin on helpompi sen hampaat tarkastaa. Kyllä on moni tuomari varmasti jälkeenpäinnauranut, kun minä kehässä sanon koiralle "hampsit" :DD Mutta olipa tuo nyt hyödyksi tuossa hampaiden harjaus asiassakin :) Ostin myös pitkän kumisen vinkulelun, jos saisi Säteen kanssa harkattua noutoa. Ei meinaa oikein innostua noutamisesta, mutta jos vaikka onnistuttaisiin vähän etenemään tuon vinkulelun avulla :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti