sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Mätsäri Tuusulassa

No oltiin tänään sitten Säteen kanssa Tuusulassa mätsärissä, ja hienosti pun 2 :) Hienosti Säde esiintyi ja tuomari oli varmasti saksanpystykorva kasvattaja, koska tutki Säteen hyvin tarkasti ja osasi myös katsoa häntäkuopan. Kehäsihteerille hän jotain sanoi Säteestä, koska tuomari osoitti Sädettä ja molemmat heistä katsoivat meihin päin. No ulkonahan tämä mätsäri oli ja vähän kylmä meinasi tulla, mutta kyllä sijoitus lämmitti mieltä :)
Säteen kanssa ollaan nyt käyty neljässä mätsärissä tuloksena: BIS-3 pentu, 2x SIN2 ja PUN2, joten hyvin ollaan menestytty mästäreissä. Lahdessa olisikin seuraava mätsäri johon mennään 16.4 Musti&Mirrin parkkipaikalla.
Tutustuttiin myös Suomenlapinkoiraan, ja Lagottoon. Lagoton hampaita vähän katselin ja naksuttelin, Frolicit maistuivat myös sille :) Näin myös pienen pommin, ja voi että kuinka taas pommi kuume kasvoi, mutta vielä ei sellainen meille tule, ehkä joskus tulevaisuudessa voisin sijoitukseen tuollaisen pienen karvanaaman ottaa <3
No nyt ei olekaan sitten muuta tapahtunut. Kuvia voisin tänään ottaa, jos vain tuosta kurapallerosta siistin saisi ;) Tietysti voisin myös päivittää pikkukoirien kuviakin välillä :) Montenegron matkaan enää 3viikkoa plus tämä kuluva päivä :) Huomenna käyn pikaisesti koulussa juttelmassa opolle ja aloitan sitten kesäloman, tosin opiskelun merkeissä. Päätin korottaa matikkaa,enkkua ja ruotsia, jotta saisin ne lukio aikaiset huonot numerot pois nykyisestä todistuksesta. Muuten onkin sitten aikaa treenta koirien kanssa, pääosin Säteen kanssa tokoa, agilityä ja mejää (kunhan lumet sulavat) ja Gildan kanssa agilityä ja mejää. Millin kanssa mentäisiin naksutin kurssille jos vain sellainen jostain keksittäisiin.
  Millin juoksuja odotellaan yhä, Gildalla kyllä alkoi juoksut mutta eihän se mitään hyödytä. Äitini oli jutellut yhden ulkomuototuomarin kanssa ja maininnut hänelle, että Gildalla on alapurenta jonka takia sitä ei käytetä jalostukseen, niin kyseinen ulkomuototuomari/kasvattaja oli sanonut, että no kyllä voi käyttää (ei se purenta niin helposti periydy hänen mielestään) että on hän itsekin käyttänyt. Kyseinen henkilö ei siis kasvata Chihuja, mutta ehkä se on vähän jokaisesta kasvattajasta kiinni millasita koiraa käyttää jalostukseen. Voisin harkita Gildan jalostuskäytttöä, jos monen kokeneen Chihuahua kasvattajan mielestä se olisi muuten todella hyvä koira. Mutta en ole ajatellut koskaan sitä jalostukseen käyttää :) Kaunishan Gilda minusta on, mutta kaikki koiranihan ovat kauniita minun silmissä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti