lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Noniin, viime päivät ovat olleet aika hiljaisia. Torstaina ei menty näyttelykurssille, koska kaverini Lahdesta tuli pitkästä aikaa käymään :) Vaikka asutaan näinkin lähellä toisiamme niin tulee silti todella harvoin nähtyä.
Otin Säteen metallihäkistä pyörät irti ja nyt se on valmis bussi-matkaa varten :)
Perjantaina sitten äitini oli vapaalla ja hän lähti aamusta koirien kanssa lenkille. Iltapäivällä lähdimme Lahteen shoppailemaan :) Käteen tarttui vähän liikaakin tavaraa, mutta onneksi äiti "halusi" kerrankin maksaa ostokseni. niin ei tarvinut omaa korttia vinguttaa :) Olen tunnetusti liiankin innokas shoppailia ja löydän usein siivotessani vaatteita muovipusseista ja niissä on vielä hintalaput, enkä edes muista milloin olen kyseisen vaatteen ostanut :D
Vaatekaappiini ei mahdu kaikki vaatteeni kerralla vaan pyykkiin on pakko laittaa osa vaikkeivat likaisia olisikaan :) No nyt tuli taas vähän aikaa sitten tyhjennettyä vaatekaappiani kun olen kahdessa vuodessa laihtunut n.15kg niin tuli heitettyä 40/42 housuja pois kun ei ne pysy enää päällä :) Mutta hyvä puoli on se, että voin käyttää vanhoja farkkuja jotka olivat ennen pieniä, mutta nyt mahtuu taas päälle :)
  Tänään aamusta lähdin koirien kanssa lenkille, kun oli niin kaunis ilma :) Sitten otinkin urakaksi ja siivosin huoneeni :) Ja mitäs löysinkään...no syksyllä ostamani tunikan joka oli vielä muovipussissa ja hintalappukin siinä roikkui :DD Huoneesta tuli siisti ja laitoin kaikki Säteen ruusukkeet "hienosti" esille :) Otinpa muutaman kuvankin ennen niiden asettelemista. Säde on siis vuoden ikään mennessä kerännyt ruusukkeita ihan kiitettävästi, mitään tälläistä en osannut edes odottaa, kun pienen karvapallon kotiin hain <3 Kiitos Johannalle ihanasta papanasta :)
Säde on saanut 2x ROP-pentu, VSP-pentu, 4xKP, 1x VARA-SERT-ruusukkeet plus pokaalit. Säde on myös mätsäreistä joka kerta sijoittunut : 2xSIN2, BIS-3-pentu ja PUN2. Kuvassa Laumanvartioiden mätsäristä saatu palkinto( oik. ylhäällä), siniset ruusukkeet ovat Tuusulan ja Nastolan mätsäristä (vas. alhaalla). Säde oli myös Keeshond Ry:n Vuoden 2010 3.paras pentu.

Tästä on hyvä lähteä rakentamaan uutta vuotta ja katsotaan kuinka meillä jatkossa sujuu yhteistyö.

No mutta meillä on sääntö, ettei Säde saa tulla sohvalle (pikkukoirat saavat tulla), mutta nykyään kun tulen kotiin, näen ikkunasta kolmen koiran päät :D Meillä on siis sohva ikkunan edessä, joten Säde viettää aikaa sohvalla selvästi meidän ollessa poissa kotoa. Olen kyllä yllättänyt Säteen sohvalta muutaman kerran ja häätänyt heti pois. No kyllä mä välillä otan Säteen syliin sohvalle, koska se on sylikoira, olisko se oppinut pikkukoirilta sen taidon ;) Tänään pidettiin oveakin auki, että sisälläkin vähän tuulettuisi ja koirat makasivat terassilla ottamassa aurinkoa.
Kun menin alas siivoamaan niin Säde jäi tietysti rappusten yläpäähän odottamaan milloin tulen takaisin. Se odottaa usein siinä, että tulen takaisin ylös vaikka muitakin ihmisiä olisi kotona. Se selvästi tietää kuka on sen emäntä <3

Ensiviikolla ei olekaan mitään kursseja, joten vietetään hiljaiseloa myös ensiviikko. Omalla tiellä ei viitsi tokoilla hirveästi, kun se on ihan märkä/loskassa. Katsotaan, jos sisällä treenattaisiin, vaikka tilaa onkin aika vähän. Eipä muuta oikein ole tapahtunut. Loppuun vielä, että joku on antanut omistajalle jonkinlaisen iloisuus-piikin ;p Hymyä ei naamalta saa pyyhittyä mikään :) Ja olo on kuin voisi maailman valloittaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti