maanantai 18. huhtikuuta 2011

Uusi kokemus

Tänään Milli herätti aamusta joskus vähän ennen seitsemää. En olisi millään jaksanut nousta, kun eilen tuli katsottua vaalien tuloslähetystä ja valvottua. Aamusta ei ollut vielä niin kauhean kuuma, joten päätin lähteä testaamaan, kuinka Säde lenkkeilee jos minä ajan pyörällä. Ensikertailaisia oltiin molemmat tässä asiassa, mutta pakko sanoa, että todella hienosti meni ekaksi kerraksi. Mentiin ensin hihnan kanssa ja Säde veti vähän, kun en uskaltanut kovaa ajaa :) Seurasi vierellä käskystä hyvin eikä poukkoillut puolelta toiselle. Osasi myös hiljentää vauhtia jos halusi haistella, eikä tehnyt äkkipysähdyksiä.  Kun päästiin hiljaiselle hiekkatielle, uskalsin päästää sen vapaaksi ja siiitä vasta riemu syntyi, kun sai juosta vapaana ja minä pyöräilin hiljalleen Säteen takana. Välillä se katsoi taakseen, että mihin minä oikein jäin. Mentiin n.5km (45min)  lenkki ja takastulo matkalla Säde vähän jo hyytyi. Hyvin meni, vaikka autoja meni ohi (pysähdyin varmuuden vuoksi itse ja palkkasin Sädettä). Säde kuunteli myös tarkasti, kun annoin sille käskyjä, eikä pelännyt pyörääkään yhtään.
Kesällä voisi useamminkin tehdä tuommoisia pieniä pyörälenkkejä aamusta. Kovaahan en itse polkenut, mutta mukavaa oli katsoa kun Säde juoksee niin iloisesti, ihan kun ei olisi koskaan saanut juosta vapaana, tai niin kovaa :D Välillä oikein itsekin ihmettelin, mistä vauhtia oikein riitti.
No päivä on vasta nyt aluillaan, joten katsotaan mitä päivä tuo tullessaan :) Päivittelen sitten myöhemmin päivän tapahtumia.

Eipä nyt sitten kummempia tapahtunut päivän aikana. Ovi oli koko päivän auki ja koirat saivat olla ulkona :)
Säteen kanssa suunnistetaan illalla vielä lenkille tai sitten toisena vaihtoehtona on tokoilu pihalla, mutta katsotaan miten Säde jaksaa, kun on pihalla juossut pikkukoirien kanssa koko päivän.. Pitäisi saada videoitua niiden juoksua, kun Säde juoksee häntä suorana, Gilda perässä ja Milli paimentaa molempia :D Milli haukkuu ja ohjaa toiset oikeaan suuntaan :D Tänään Milli yritti saada Sädettä leikkimään hyökkimällä ja pitämällä ihmeellisiä äniä, mutta Säde oli niin väsynyt aamulenkistä, ettei se jaksanut Millin kanssa leikkiä.
Ostin  kaksi uutta retkituolia näyttelyitä varten, kun olivat tarjouksessa :)
Huomenna pitäisi mennä tunniksi kouluun aamusta ja voisin käydä ostamassa Säteelle lisää naudan putkiluita :)
Jos saisi huomenna otettua muutamia kuvia koirista ulkona, tai ehkä voisi tänäänkin ottaa.

2 kommenttia:

  1. moikka
    Muistitko ilmottautua haminaan ilm päättyy 18.4
    t:make

    VastaaPoista
  2. Joo ilmot laitoin menemään jo aikoja sitten :D Ilmottaudun näyttelyihin yleensä vähän liiankin aikaisin :) Kaikki näyttelyt jotka tuolla oik. reunassa näkyy, niin niihin olen ilmottautunut :)

    VastaaPoista