keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

arkitottistelua

Tänään aamusta aloin hoitamaan koulu asioita kuntoon. Tai siis otin opettajiin yhteyttä näissä korotus asioissa. Muutaman kirjankin jouduin tilaamaan ja yhteiskunta ja yrityskurssin materiaalit pitäisi opettajalta tulla postissa muutaman päivän päästä, eli sitten vaan tehtäviä vääntämään :D
Toivottavasti ei tarvitsisi hirveästi koululle mennä, koska matkoihin menee kuitenkin 30min per suunta, niin ei viitsisi "turhaan" ajella.
  Kun olin saanut koulu asiat hoidettua otin Säteen ja Gildan ja lähdimme lenkille pienessä vesisateessa. Milliä en viitsinyt mukaan ottaa, koska ei se olisi kuitenkaan itse kävellyt. Harjasin Säteen kotiin päästyämme ja harjasin vielä sen hampaatkin :) Pitäisi ottaa kuva siitä kun harjaan niitä :D  Illemmalla oltiin sitten Säteen kanssa viimeistä kertaa arkitottiksessa, koska nyt se muuttuu sitten agilityksi ja kurssi siirtyy Hurtta-hallille. Harkattiin seisomista ja maahanmenoa liikkeestä, jota juuri eilen harjoiteltiin kotona. Seisomaan jää kyllä liikkeestä, mutta maahan meno on meillä vielä hakusessa. Sitten oli liikesarja perusasento-seuraaminen-pysähdys(koira istuu sivulle) -seuraaminen. Tuo liikesarja on tuttua, sitä harjoitellaan Säteen kanssa usein niin, että otan vain muutaman askeleen ja pysähdys taas muutama askel eteenpäin ja pysähdys.
   Sitten oli estehyppyä, Säde hyppää esteen liikkeestä ja jä kyllä seisomaan esteen taakse, mutta kääntyy vinottain kun kierrän esteen ja tulen viereen. Ei se tosin sitä aina tee mutta silti pitäisi päästä siitä eroon. Yritettiin myös perusasennosta hyppyä, ilman "vauhtia" mutta se ei onnistunut, Säde lähti kyllä liikkeelle, mutta jäi ihmettelmään, kun en itse liikkunut. Kirsi antoikin muutaman hyvn neuvon, jotta pääsemme harjottelussa eteenpäin. Huomenna olisi näyttelykurssi, ja samalla kysyn jos päästäisiin toko ryhmään, jotta harjoittelu into säilyisi ja päästäisiin eteenpäin liikkeissä ja hiomaan joitankin liikkeitä kuntoon. 
Koirat saivat äsken ruuan ja nyt sitten otetaan rennosti hetken aikaa :)
  Täsää kuussa pitäisi vielä laittaa ilmot Tuurin KR näyttelyyn (29.5) ja Ruoveden ryhmikseen (28.5), mutta vielä mietitään mennäänkö vai eikö. Jos mennään niin mennään molempiin ja ollaan matkalla sitten yötä jossain niin ei tarvitse niin paljoa ajella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti