lauantai 2. huhtikuuta 2011

Mätsäri

Käytiin tänään Säteen kanssa VAU:n (Villähteen Agility-Urheilijat RY) järjestämässä mätsärissä. Ensin meillä oli vastassa iso villakoira (valkoinen) ja saatiin Säteen kanssa sininen nauha. Kilpailu oli tuomarin mielestä kova, mutta Säteen muutama laukka askel oli syy miksi saatiin sitten sininen nauha :D
No jäätiin sitten odottelemaan sinisten kehän alkua ja kävin ostamassa kanttiinista leivän ja kahvia. Mietin kuinka saan kahvin kannettua takaisin omalle paikalle, mutta Säde olikin hienosti ja seurasi koko matkan (50m) takaisin meidän paikalle, joten kahvia ei läikkynyt yhtään :) Tästä hyvästä Säde sai palan leipää :) Tokoiltiin myös vähän, ja hyvin sietää häiriötä kyllä. Tänään olisi ollut Hurtta-hallilla tokon epäviralliset kisat, mutta eipä sinne menty vaikka aluksi mietin, että oltaisiin sillä pyörähdetty.
No sinisten kehässä sitten sijoituttiin toiselle sijalle!! Saatiin hieno ruusuke, Jahti&Vahti koiranmakkaraa, lelu ja siankorva :) Jäätiin vielä katsomaan kuinka iso villakoira pärjää punaisissa ja sekin sijoittua hienosti toiselle sijalle!  
Katsottiin BIS-kehä ja ostin toisen kupin kahvia ja kaksi pientä palaa kinkkupiirakkaa, tietysti toinen oli hienosti pärjänneelle ja käyttäytyneelle Säteelle! Juteltiin villakoiran omistajan kanssa vielä ennen lähtöä kotiin päin. Autossa Säde nukkui, olihan sillä ollut pitkä päivä takana. En ottanut yhtään kuvaa, mutta ehkä VAU:n sivuille meistäkin kuva tulee :)
Tänään olisi ollut myös polttari tiimin kokous, mutta koska päivä venyi mätsärissä niin pitkäksi niin en sitten ehtinyt enää kokoukseen lähteä :/ Ensi kerralla sitten.
Nyt pieni lepotauko ennen iltalenkkiä! <3 Huomenna sitten mennään ehkä Tuusulaan mätsäriin.

Muoks. Tuli sitten ilmoitettua Säde Eestin Voittaja-näyttelyyn :) Olen soutanut ja huovannut tämän näyttelyn kanssa koko alku vuoden , mutta näyttely veti taas mua ihan 6-0 ;) No toivottavasti siitäkin tulee mukaa reissu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti