perjantai 15. huhtikuuta 2011

näyttelyitä odotellessa.

Eilen käytiin aamupäivästä kaikkien koirien kanssa n.5km lenkki. Tunti vierähtikin siinä ja pikkukoirat taapersivat iloisina mukana, kun aurinkokin paistoi. Olisi joskus hauska laittaa Millille askelmittari ja katsoa, kuinka monta askelta se tunnin lenkin aikana ottaa :DD Säteelle meinasi tulla vähän kuuma, joten tulimme metsän kautta takaisin kotiin ja koirat saivat juosta vapaana.Illalla käytiin sitten pikku lenkki. Pitää taas aloittaa vähän koulutusta kaikkien kanssa, kun on nuo pyöräilijät niin kamalan pelottavia :D Säde ei hauku taivälitä pyöräilijöistä jos ollaan kahdestaan lenkillä (tai jos Gilda on mukana), mutta heti kun Milli on myös mukana niin sitten kaikkien on haukuttava pyöräilijöille. Olen tätä saanut jo vähän kuriin, ottamalla herkkuja taskuun ja se onkin tehonnut hyvin.
 Eilen tuli Lappeenrannasta näyttelypostia, kessuja vain 11 kappaletta ja tänään tuli Lahdesta ja siellä kessuja onkin sitten vähän enemmän eli 31 :) Pääsiäinen meneekin sitten näyttelyissä kun  perjantaina on Lahti KV, sunnuntaina: Lappeenranta KV ja maanantaina: Ruovesi ryhmis.
Tänään olikin aika kuuma aamupäivä, joten päätin, että ollaan omalla pihalla aamupäivä ja mennään lenkille vasta illemmalla, kun on vähän viileämpi. Eilen laitoin näyttelyilmot menemään Ruoveden ryhmikseen (28.5) ja Auran ryhmikseen (12.6). Vähän vielä kahden vaiheilla tuon Tuurin ja Pieksämäen kanssa. Tuurin näyttely riippuu siitä, saanko matkaseuraa, koska itselläni ei (ehkä) ole autoa käytössä silloin. En kyllä tiedä vielä millä Ruovedellekään edes menen, mutta ehkä se selviää tässä jossakin vaiheessa :)
Huomenna olisi edessä Lahden mätsärit ja sunnuntaina taidan mennä Heinolaan mätsäriin. Nastola olisi tietysti lähempänä, mutta saa nähdä nyt sitten kumpaan päädyn.
 Eiln sain myös tehyä paljon yhteiskuntaopin tehtäviä ja melkein kaikki onkin nyt tehty :) paljon olen saanut tällä viikolla aikaiseksi ja olen oikein ylpeä itsestäni!
Pitäisi myös alkaa pikkuhiljaa miettimään, mitä kaikkea otan reissuun mukaan. Äiti oli ostanut koirien ensiapu laukun, kuiva shampoota ja matolääkkeet ja jotain muutakin, mutta en enää muista mitä :D
Seuraava vapaa viikonloppu onkin vasta sitten Juhannuksena :D Sitä ennen kaikki viikonloput meneekin näyttelyissä ja yhtenä viikonloppuna on veljeni tulevan vaimon polttarit. Juhannuksena aijon rentoutua kyllä sitten kunnolla, en edes ajattele mitään näyttelyitä tai koirajuttuja (vaikka tosin silloinkin olisi näyttely, mutta sinne en ilmottaudu) vaan vietän ainakin muutaman päivän mökillä koirien kanssa rentoutuen :)
Koiraihminen on aina koiraihminen ja koiraharrastaja on aina koiraharrastaja, siitä ei pääse yli eikä ympäri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti