tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pieksämäelle ilmoittauduttu

Tänään lähdin aamusta käymään koululla matikkapajassa, eli tekemässä matikan tehtäviä. Periaatteessa aika turha reissu, kun niitä tehtäviä olisi voinut tehdä kotonakin (tosin olisinko tehnyt).
Äiti meni sitten koirien kanssa aamulenkin ja loppupäivän koirat ovat saaneet taas olla ulkona :)
Ilmotin Säteen tänään Pieksämäen KR näyttelyyn, päätin että Tuurin näyttelyyn ei lähdetä sittenkään. Eiköhän näistä neljästäkymmenestä tämän vuoden näyttelystä voi yhden karsia pois :D 
     Olen tänään ollut taas koulutöiden kimpussa, joten koirille ei hirveästi ole aikaa jäänyt, yritän saada paljon tehtyä ennen reissua, niin ei tarvitse siellä niitä ajatella :)
Huomenna sitten agility-kurssille, jota olen innolla odottanut. Torstaina en mene näyttelytreeneihin, koska klo:18.00 pitää olla Lahdessa kehiä kasaamassa. Sovittiin Virpin kanssa, että mennään kimppakyydillä, koska turhaan sitä molempien on omilla autoilla mennä :D
    Nyt ei tarvitse vähään aikaan näyttelyihin ilmoja laitella, koska seuraavat ilmot menee sitten toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa. Heinäkuussa olisi Tuusulan, Hyvinkään ja Lammin näyttelyt. 
Baltian voittajaankin olisi ilmot laitettava, kunhan ensin matkaseura varmistuu jostakin :) Toukokuun 14. päivään asti olisi halvin ilmo. maksu, mutta kun rotukohtaiset tuomaritkaan ei ole selvillä, niin en vielä viitsi ilmoja laittaa menemään.

Käytiin vielä iltalenkki koirien kanssa. Käveltiin läheiselle pellolle ja juoksutettiin äidin kanssa koiria siinä. Äiti meni toiseen päähän peltoa ja minä toiseen ja tehtiin samalla luoksetulo harkkaa, eli aina kun koirat tulivat luokse niin saivat palkan.
Kuvia ei tänään tullut otettua, mutta ehkä huomenna sitten :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti