sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Säde VSP!!

Joo, näin kävi, että Lappeenrantaan lähdettiin. Aamulla kello herätti klo:04.30 ja äiti kysyi, että haluanko varmasti lähteä ajamaan Lappeenrantaan, jos vaikka saadaan taas hylsy. No kyllä halusin lähteä ja se kannatti. Kessuja oli ilmoitettu 11, joista kaksi oli poissa.
 Säde sai tuloksena:JUN ERI JUK1 SA PN-1 SERT ja VSP
Päivä meni yli odotusten, meni pasmat ihan sekaisin, kun huomasin, että PN-kehässä ei ollut kuin Säde ja valio narttu, joten tiesin jo siinä vaiheessa, että Säde tulee saamaan sertin, mutta en voinut uskoa sitä, että Säde olisi paras narttu :) <3 Tästä on hyvä lähteä reissuun :) Toivottavasti onni seuraa meitä myös sinne.
   Handlasin Kira-kessua Peten kasvattaja ryhmässä, joka sai KP:n. Sain myös viedä kehään kleinspitzin (muunvärinen) kehään, kiitos Sannalle, että sain handlata Sakua.
Näin myös monia tuttuja ihmisiä pitkästä aikaa, ja oli mukava vaihtaa kuulumisia. Ei sitten jaksettu jäädä odottamaan ryhmäkehien alkamista, joten lähdettiin kotiin. Pete siis kysyi, voisinko jäädä auttamaan kasvattaja-ryhmässä, mutta aikainen aamuherätys väsytti, joten päätettiin lähteä kotia kohti. Arvostelu kuulosti todella hyvältä, en sitä nyt jaksa kirjoittaa :) Tässä kuva Säteestä, joka otettiin heti kotiin päästyä, koska kameraa ei otettu näyttelyyn mukaan, koska ajateltiin, ettei sitä tarvi :D

Päätettiin myös, että jätetää huominen Ruoveden ryhmis väliin ja keskitytään tavaroiden pakkaamiseen ja rentoutumiseen, ennen matkaa :) Blogi jää siis tauolle matkan ajaksi luultavasti, ellei hotellissa ole tietokonetta.

1 kommentti:

  1. Onnea Laura ja Säde! Aivan mahtavaa ja onnittelut ensimmäisestä sertistä :)

    VastaaPoista