tiistai 12. huhtikuuta 2011

Koirat+herkut=mahat kuralla :(

Viime yö meni todella vähillä unilla, eilen koirat saivat siis herkullisia luita, tai no Milli ja Gildahan eivät niitä paljon syöneet, vaan Säde sitten söi nekin. Onneksi olivat niin pieniä luita (nyt en muista mitä olivat). No yöllä herään siihen kun huoneessa haisee suoraan sanottuna ihan kamalalle, Gilda oli sitten tehnyt tarpeensa sänkyyni ja eikun vaihtamaan lakaanoita. Kello oli tuolloin n. puoli kaksi. No eipä siinä sitten muuta kun unta metsästämään uudestaan, mutta eihän siitä meinannut mitään tulla :( Sitten oli vuorossa Säde, joka siis haukkuu ja itkee (ja herättää omistajan) kun sillä on kova hätä. Kello oli n.puoli viisi aamuyöstä ja eikun sitten koirat matkaan ja ulos. Säde olikin ihan ripulilla syötyään niitä luita. Otin kupin kahvia ja istuin sohvalle puoli unessa ja päätin sitten jatkaa unia siinä. Heräsin puoli yhdentoista maissa ja teki mieli vaan nukkua lisää.
 Orimattilan kennelkerholta oli tullut s-postia, Lahden KV näyttelyn talkoisiin liittyen ja mitäs minä ihana koiraharrastaja muuta tekisinkään, kun menisin kasaamaan kehiä ja purkamaan niitä :D Lupauduin menenmään torstai-iltana ja perjantaina jään sitten kehien jälkeen sinne auttamaan. Säteelle saan onneksi kyydin perjantaina kotiin, mutta toivottavasti minäkin pääsen sitten illalla talkoiden jälkeen  kotiin joillakin kyydillä.
Nyt lähdemme koirien kanssa ulos, kun on niin ihana ilmakin :)

Voisin ottaa tälle vuodelle vielä yhden tavoitteen: Voisin opettaa pikkukoirat nukkumaan omassa pedissä lattialla :D Eipä ole Millin osalta niin helppoa, kun se pääsee hyppäämään sänkyyn, mutta Gilda ei pääse.
Tänään pitäisi olla myös ahkera ja tehdä koulutehtäviä, mitä tosin sain jo eilen aika kiitettävällä menestyksellä tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti