keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Ekat agitreenit

Tänään aamusta lähdettiin taas Säten kanssa pyörälenkille. Mentiin samaa metsätietä, jota viimeksikin. Nähtiin viereisellä pellolla metsäkauriita (tai jotain sen näköisiä) ja siellä ne söivät ruohoa. Säde ei tainnut niitä nähdä, tai ainakaan se ei haukkunut yhtään :) Säde oli taas onnellinen ja juoksi pitkin ojia :D Takaisin päin tultaessa lensi matalalla kurkia ja ne Säde kyllä huomasi ja jäi niitä pitkään tuijottamaan, kunnes huusin sitä ja kovaa kyytiä se otti minut kiinni.
  Sain tehtyä tänään kaikki yhteiskuntaopin tehtävät loppuun ja tentinkin tein (kotitentti) joten nyt olisi sitten 1opintoviikko suoritettu (korotettu). Pitäisi vielä lähettää tehtävät opettajalle. Suurinpiirtein neljä päivää niissä meni ja tänäänkin tein niitä n.5h :D Olihan niissä tekemistä, kun 1 opintoviikko on n.40 tuntia eli paljon sain aikaiseksi, kun vaan otin itseäni niskasta kiinni :)
   Oltiin Gildan ja Säteen kanssa tänään ekoissa agitreeneissä. Mentiin Gildan kanssa ensin, Gilda odotti autossa sen aikaa, kun tehtiin rataa halliin. Uusi halli oli Gildasta pelottava ja ei sille kelvannut kotoa ottamani Frolicit. Onneksi sain Katilta herkkuja, jolla sain Gildankin tekemään jotain. Gilda on mennyt suoraa putkea, mutta putki joka oli mutkalla, olikin pelottava. Hyvin menee hypyt ja kepit (avustaen), a-estettä ei halunnut mennä, mutta Kati piti meille puomista "yksityisopetusta" niin Gilda oppi menemään senkin hyvin :) Ehkä ensi kerralla menee sitten paremmin, kun hallikin on jo vähän tullut tutuksi.
    Tunnin jälkeen lähdin sitten kotiin koiran vaihtoon. Säde olikin oikein energinen, en ole sitä pitkään aikaan noin innoissaan olevan. Heti ensimmäinen sarja hyppy+putki+hyppy+putki meni ekan kerran ihan päin prinkkalaa, kun Säteellä oli niin paljon vauhtia, että meni putken suun ohi suoraan päin putkea :DD No uudestaan niin kyllä se sitten meni, mutta vauhtia oli silti vähän liikaa. Muiden tehdessä rataa harjoiteltiin ja purettiin energiaa sitten muihin esteisiin, mentiin hyppyjä, putkea, keppejä. Säde meni myös a-esteen hyvin, ensin ei meinannut uskaltaa, mutta vauhdin kanssa meni hienosti. Sitä sitten treenattiin myös. Puomikin oli sille "helppo" nakki, vaikkei ennen olla sitä harjoiteltu. Säteellä oli tänään todellinen energia päivä (onkohan joku juottanut sille energiajuomaa) :DD
    Huomenna äiti lupasi pestä Säteen mahan,rinnuksen ja tassut sillä välin kun itse olen laittamassa kehiä pystyyn illalla. Säde onkin vähän kurainen juuri mahasta ja tassuista, kun piha on märkä.
Kuvia en ottanut tänäänkään, oli niin kiire, kun heti herättyäni ja aamukahvit juotuani lähdin Säteen kanssa lenkille, kotiin tultuani aloin tekemään yhtesikuntaopin tehtäviä, kun sain ne valmiiksi join kahvit ja lähdinkin treeneihin Gildan kanssa ja kun Säteen kanssa treenit päättyi klo:18.00 söin ja lähdimme vielä käymään mamman kanssa kaupassa.

1 kommentti: