torstai 7. huhtikuuta 2011

Laiskottelua

Tänään tapahtui ihme :D Koirat antoivat minun nukkua puoli yhteentoista asti, ja olisivat antaneet varmasti minun nukkua vielä, mutta nousin sitten itse ylös. Ja kaiken lisäksi, kukaan ei ollut tehnyt tarpeitaan sisälle!!
Joo no tuon ansiosta koko aamupäivä menikin sitten puoliunessa :( En jaksanut lähteä aamusta lenkille vaan päätin, että mennään vähän myöhemmin. Kävin kahvilla ja sitten alkoikin sataa vettä, joten lenkki siirtyy taas eteenpäin. Tänään olisi Säteen kanssa näyttelykurssi, katsotaan mennäänkö vai  jätetäänkö tälläkertaa väliin treenit.
Ruoveden aikataulut tulivat ja kessuja 9 ja 11.45 alkaisi kehä. Taidetaan lähteä sinne kuitenkin (ehkä) kun oltaisiin takaisin kotona jo ennen klo: 15.00 (vaikka kehät myöhässä olisivatkin) ja Hesassa pitäisi olla 20.00 illalla. Säde on kuitenkin persoonaltaan sellainen, ettei stressaa näyttelyistä tai automatkasta, joten uskallan siitä syystä sen kanssa (ehkä) lähteä vielä Ruovedelle ennen matkaa. Saahan se levätä vielä muutaman tunnin kotonakin, ennen Montenegroon lähtöä. Jos olisi joku muu koiristani kyseessä niin en lähtisi, mutta Säde on rauhallinen ja voisi melkein sanoa "stressaamaton" otus :D
No mutta ehkä lisäilen vielä tekstiä illemmalla, jos jotain kirjoitettavaa on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti