maanantai 25. huhtikuuta 2011

Odotusta..

Miten voi aika aina tuntua niin pitkältä, kun joutuu jotain odottamaan :D Eilen illalla päätin, että tänään nukun pitkään, mutta päätökseni ei toteutunut. Säde herätti aamulla vähän yli kuusi, kun oli maha vähän kuralla, mutta onneksi vain vähän. Eilenhän se sai näyttelyn jälkeen muutaman sian saparon :)
Nukuin sitten kuitenkin sohvalla vielä muutaman tunnin, en hirveän sikeää unta, mutta kyllä sekin vähän piristi.
Autoa alettiin pakkaamaan pikkuhiljaa joskus kahden aikoihin, ensin häkki, trimmauspöytä, toinen häkki ja retkituolit. Mukaan tulee siis kaksi häkkiä, trimmauspöytä, kaksi retkituolia, yksi iso matkalaukku, pieni matkalaukku, Säteen tavaroille oma urheilukassi, reppu ja vielä pieni laukku, jossa kaikki tärkeimmät tavarat.
Ei ole enään kuin puolitoista tuntia siihen, että lähetään ajamaan Hesaan päin. Vähän jännittää, mutta odotan kyllä matkaa innolla :) Otin Millistä muutaman kuvan, jos vaikka törmättäisiin näyttelyissä Millin siskoon, joka on lensi pentuna  uudelle omistajalleen Montenegroon. Voisin sitten näyttää kuvan Millistä :)
   Näyttelyjärjestelyt ovat siellä vähän erilaiset, kuin mihin olen tottunut. Eli saamme vasta lauantai aamuna tietää missä kehässä mikäkin rotu arvostellaan.
 Katselin sääennustetta ja sadetta se on luvannut sinne ainakin kahdeksi päiväksi naljästä :( Onneksi ei ennusteen mukaan sada kuin vähän, mutta toivon, että ei sataisi ollenkaan :D Onneksi muutama päivä on aurinkoista, paitsi Säteen kannalta huono, kun ei se kuumuudesta niin välitä :D
Jännittää miten Säde esiintyy ulkona, jos on lämmin. Kun välillä pihalla harjoitellessa meinaa vähän löntystää, kun on niin kuuma. Toivottavasti saisin sille yhtä lentävät liikkeet, kuin eilen Lappeenrannassa, jossa huomasin itsekin sen upeat liikkeen :) Esiintyi kyllä eilen parhaiten tähän mennessä.
Mutta nyt menen vielä pakkaamaan autoon lisää tavaraa, jos vaikka saisin myös itseni ja koiran sinne mahtumaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti