tiistai 5. huhtikuuta 2011

Lenkkeilyä...

Tänään olikin todella hieno ilma. Aurinko paistoi ja ulkona oli +7 astetta lämmintä.
Aamupäivästä lähdin käymään kampaajalla. Sieltä palattuani otinkin kaikki koirat ja lähdimme lenkille. Ensin ajattelin, että mennään joku pienenpi lenkki, mutta lähdettiin sitten kävelemään keskustaa päin ja niinhän siinä kävi, että n.2h lenkkeiltiin :) Millikin jaksoi hyvin ja nautti lämpimästä ilmasta. 
Kotiin päästyämme annoin koirille ruuan ja sen jälkeen ne nukkuivatkin tyytyväisenä pitkän aikaa. Itsekin pienet unet otin ja sitten pelattiin älypeliä taas kaikkien kanssa puolisen tuntia. Säteen kanssa otin myös seuraamista, maahanmenoa ja seisomista liikkeessä ja sivulle tuloa. Seuraaminen on jotenkin vaisua :/ Vaihdoin käskyn "tule" niin johan parani seuraaminenkin. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta koitin vielä "seuraa" käskyä niin ei tullut seuraamisesta yhtään mitään. No treenataan nyt sitten sitä lisää. Vähän pitää saada kyllä potkua ja intoa tuohon seuraamiseen. 
  Maahanmeno liikkeestä on meillä aika heikko. Säde menee maahan vasta kun pysähdyn itse kokonaan, mutta jää kyllä paikalleen kun jatkan matkaa. Seisominen sujuu jo paljon paremmin kuin ennen. Ei tarvitse kuin vähän hipaista sen nenää ja sanoa käsky, niin hienosti jää seisomaan. Eikä minunkaan tarvi pysähtyä vaan voin jatkaa kävelyä. Huomenna siis treenataan vielä näitä lisää, jos edettäisiin pikkuisen :)
Miksei Lahden, Lappeenrannan ja Ruoveden aikataulut voisi jo tulla nettiin :D Kessuja on varmasti molemmissa KV- näyttelyissä ihan hirveästi, mutta Ruoveden ryhmis oikeastaan kiinnostaa enemmän. 
Vähän osallistujamäärästäkin riippuu lähdetäänkö Ruoveden ryhmikseen sitten 25.päivä. Kun samana iltana lähdemme sinne Montenegroon. Mutta jos osallistujia on vähän ryhmiksessä ja sertin saaminen mahdollista, niin tietysti lähdetään :D Ruovedelle ajaa n.2,5h ja jos kehä olisi heti aamusta niin olisi sitten Säteelläkin vähän aikaa näyttelyn jälkeen ottaa rennosti ennen matkaa. Mutta sen näkee sitten kun aikataulut tulevat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti