sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Lisää vilinää taloon

Joo, eli eilen meille kotiutui kessun urospentu Eswood Jazz Up The Party, tutummin Unto :) Alkunperin suunnitelmissa oli hakea Unto vasta viikon tai parin päästä Mustasaaresta, Vaasan läheltä, mutta suunnitelmiin tuli muutos. Johanna oli menossa Porin näyttelyyn ja he yöpyivät Länsi-Teiskossa, jonne meiltä on paljon lyhyempi matka, kuin Mustasaareen, joten päätimme, että Johanna ottaa pennun mukaan ja haemme sen sieltä. Unto on meillä sijoituksessa, se on lupaava ja kehässä sitä nähdään tulevaisuudessa aivan varmasti niin Suomessa, kuin ulkomaillakin :) Unto tykkää kulkea jaloissa ja sitä saakin vähän varoa, sanomalehdille ei tehdä tarpeita, vaan niiden viereen ja Säde ja Unto ovat todella hyviä ystäviä jo nyt, vaikka Unto ei ole meillä ollut, kuin yhden päivän :) Käytiin tänä aamuna tutustumassa vähän viereiseen metsään ja siellä se reippaasti tutki ja yritti pysyä Säteen ja Gildan perässä :D Millikin on muutaman kerran Untoa käynyt katsomassa ja otti sen hyvin vastaan :) Gilda kuolasi ja stressasi, niinkuin se teki silloinkin kun Säde meille kotiutui, mutta nyt on alkanut kuolaaminenkin loppua :)
Vilinää ja vilskettä siis riittää <3 Kiitos Johannalle luottamuksesta! :)  Ilmoitin Säteen tänään Tarttoon kansainväliseen näyttelyyn joka on marraskuun alussa :) Tänä vuonna ei sitten ulkomaille muuten suunnata.
Ensi vuonna mennäänkin sitten Unton ja Säteen kanssa Latvian ja Liettuan voittaja näyttelyihin. Mutta nyt kun Untokin nukkuu, pääsen hoitamaan muita asioita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti