tiistai 2. elokuuta 2011

Arkea 7 koiran kanssa

Unto on nyt ollut meillä 4 päivää. Se on aikalailla samanlainen, mitä Säde oli pentuna, mutta erojakin löytyy. Unto haukkuu kutsuessaan Sädettä tai Gildaa leikkimään, useimmiten Sädettä. Siis se haukkuu niin kauan kunnes Säde sen kanssa leikkii :DD Välillä hetken, välillä taas monia minuutteja. Säde onkin leikkinyt Unton kanssa muutamana päivänä todella paljon, ja välillä niitä pitää erottaa, jotta Unto malttaisi nukkua :)
Eilen käytiin ostamassa valjaat Untolle ja uusi lelukin matkaan lähti, semmoinen pitkä löysä mato, jota Unto ja Säde vetävät kilpaa :D Unto ei osaa tosiaan tehdä sanomalehdelle tarpeita, vaan ne tehdään milloin minnekin ja paperit se silppuaa ja raahaa niitä ympäri taloa, tänään aloin opettamaan sille "ei" käskyä ja ihan hyvin on lopettanut punttien repimisen ja sanomalehtien syömisen :) Tänään käytiin kahvilla, hajoitellaan autossa oloa ja uusissa ympäristöissä oloa, Unto on kyllä sosiaalinen tapaus ja ei hätkähdä pienistä, kahvilan terassillakin se nukkui, vaikka ihmisiä ja autoja meni ja tuli.
  Milli ja pennutkin voivat hyvin, pentujen paino on melkein kaksinkertaistunut, tänään illalla otan niistä kuvat, kun tänään tulee ikää 1 viikko. <3 Olen niin iloinen, että minulla on ollut apujoukkoja, jotka ovat olleet kyllä tarpeen viime viikon aikana. Äiti on ollut suurena apuna ja myös isäni, ystäväni tarjoutui viemään myös aikuisia koiria lenkille, jos tarvitsen lenkitysapua :) Kiitos paljon! Enää vähän yli viikko lomaa ja sitten pitäisikin palata koulun penkille, sitten vasta onkin kiire ja säpinä, kun on koulu, pennut alkavat liikkua ja syömään kiinteää ruokaa, Unto ja aikuiset koirat ja niiden kanssa harrastaminen. Siinä vaiheessa on taas apu tarpeen :) Kyllähän sitä omaakin aikaa kaipaa välillä, mutta tässä vaiheessa sitä onneksi on vielä jonkun verran, kun Untokin nukkuu paljon, niin saan hoidettua muita asioita sillä välin. Huomenna olisi Lahdessa mätsäri, mutta en taida sinne päästä, koska porukat ovat menossa mökille, eivätkä ota koiria mukaan, joten en voi jättää Milliä ja pentuja tai Untoa yksin kotiin niin pitkäksi aikaa.
  Tällä viikolla ei siis ole treenejä ollenkaan, ihan hyvä oikeastaan, mutta harmittaa kyllä vähän, koska Säde ja Gilda ovat jääneet niin vähälle huomiolle viime aikoina. Illalla siis laitan vielä pennuista kuvat :)

2 kommenttia:

  1. Hip hei!
    Miekin voin tarvittaessa napata joskus vaikka Säteen mukaan lenkille, kokeilla miten kahden kanssa menee ;)
    Myös pikkusia haluaisin tulla katsomaan ja lällyttelemään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Virpi! :) Joo katsotaan milloin voisit tulla lällyttelemään pikkuisia, nythän ne vielä tuhisevat tuolla pentulaatikossa :D Voisi joku päivä mennä lenkille yhdessä, voisin ottaa Untonkin mukan, vaikka sylimatkalaiseksi :

    VastaaPoista