perjantai 15. heinäkuuta 2011

Tottistreeniä

Eilen oltiin Säteen kanssa tottis-treenissä. Paljon oli koirakoita, olisikohan meitä ollut yhteensä kahdeksan. Tehtiin kohtaamisharkkaa, kaukokäskyjä, paikallaoloa yms... Sädehän ei osaa vieläkään istu-käskyä ja nyt alkaa siten sen treenaaminen :D Ollaan sitä vähän treenattu, mutta liian vähän ja harvoin, eikä se sen takia ole sen päähän jäänyt :) No lopputunnista Säde oli sitten levoton ja ihmettelin miksei se halua keskittyä ja syy selvisi tunnin jälkeen, kun se kyykki heti kakkimaan :D
  Tänään kävin ostamassa Millille lisää penturuokaa, Säteelle luita ja sitten kun hain mamman töistä niin ostin Millille närästyslääkettä ja Nutri-Plus geeliä, tajusin meinaan eilen illalla, että ne Millin ihmeelliset kohtaukset johtuvat närästyksestä ja tänään ei ole sellaisia tullut, kun sai lääkettä :) Laitan huomenna kuvan, kun tulee tasan 50 vuorokautta <3 Tuntuu, että astutuksesta olisi kulunut jo ikuisuus, mutta silti tiedän, että ensi viikko menee nopeasti ohi ja sitten onkin aika alkaa odottamaan pentujen syntymää :) Huh, toivottavasti kaikki menee hyvin :)
Nyt on myös päätetty, että Milli lähtee häihin mukaan, koska en sille hoitajaa saanut mistään, hääpaikalla on rauhallinen sivuhuone, johon Millin saa laitettua siksi aikaa, kun häissä olen. Tietysti, jos jonkun hoitajan vielä jostain löydän niin olen iloinen, mutta eipä tähän hätään enää taida ketään saada. Veljeni häät ovat siis viikon päästä lauantaina :) Millin kanssa lenkit ovat lyhentyneet jonkin verran, mennään Millin ehdoila ja masukin painaa varmasti jo jonkin verran :) Ruoka on myös maistunut Millille edelleen todella hyvin, pitäisi punnita se ja katsoa kuinka paljon se nyt painaa, pari viikkoa sitten paino oli 2.4 eli silloin oli tullut parisataa grammaa lisää painoa (normaalisti siis painaa n.2.2kg)
Vielä lopuksi, että Säteen isästä Jackistä on tullut Limingassa FI MVA eli onnea Jackille ja kumppaneille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti