perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tottistreenit :)

Eilen illalla oltiin Säteen kanssa tottistreeneissä. Harkat meni hyvin, tai oikeastaan todella hyvin, voin olla ylpeä haukustani :) <3
Ensin treenattiin estehyppyä, Sädehän on nyt oppinut hyppäämään esteen ilman vauhtia, nyt pitäisi vain alkaa treenaamaan etäisyyttä esteestä. Ongelmana on, että Säde jää seisomaan usein esteen jommallekummalle puolelle, joten tähän saatiin apua ja hyvin se menikin. Nyt vaan treenaamaan sitä, Sädehän jää seisomaan suoraan ja jaksaa odottaa, että tulen viereen ja annan käskyn istua. Treenattiin myös sivulletuloa, maassa makaamista niin, että häiriökoira menee ohi, kohtaamista, maasta istumaan nousua yms. Säde ei enää hauku niin paljoa treeneissä, mikä on todella hyvä juttu, Sädehän on siis sellainen "kyllästymishaukkuja" eli jos ei mitään tehdä niin kyllästyy ja yrittää ilmoittaa, että nyt jotain toimintaa :D Kirsi sanoikin, että Säteelle on tullut malttia paljon ja niinhän me ollaan nyt tehty aika paljon malttitreeniä. Nyt pitäisi sitten keskittyä palkkaamisen vähentämiseen ja tehdä tehdä liikkeistä sarjoja ja katsoa, kuinka pitkiä liikesarjoja jaksaa tehdä ilman palkkausta :)
  Huomenna olisi sitten Hyvinkään näyttely, toivottavasti ei ukkosta ;D Illalla lähden sitten rentoutumaan pitkästä aikaa ja suuntama Summer Up Lahdessa :) Nyt ei sitten olekaan näyttelyitä hirveästi, Tervakosken kv on vasta ensi kuussa, sitten Jyväskylä kv, Tartto kv, Hew-11 ja V-11.
   Ja taas kerran kerron, että ehkä jotain yllättävää on myös luvassa tämän vuoden puolella, mutta varmaa asia ei ihan vielä ole, joten en sitä paljasta ;)

Lisään vielä, että tänään myös pesin koirien hampaat :) Gildalla ja Säteellä onkin puhtaat hampaat, kun ne syö luita ja nappuloita, mutta Millillä oli vähän kertynyt plakkia, kun syö suurimmaksi osaksi nyt tuota moussea, no nyt on kaikilla koirilla kananmakuinen ja -tuoksuinen suu, kun hammastahna on kananmakuista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti