maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ahkera emäntä ja suunnitelmia

Tänään sain siivottua oman huoneeni ja takkahuoneen oikein kunnolla. Laitoin myös pentuaitauksen pystyyn huoneeseeni ja nyt pariksi viikoksi siellä asustaa Milli ja Gilda. Meinaan tänään aamulla oli pinna niin kireällä, kun heti herättyään huomaa sängyssä kakat ja pissat :( En tiedä kumpi sinne pissaa, Milli vai Gilda, mutta kakat on ainakin Gildan, siitä olen satavarma. Millillä saattaa pidätyskyky olla vähän heikompi, nyt kun masu kasvaa, joten molemmat saavat siirtyä nukkumaan pentuaitaukseen :) Saan minäkin nukkua rauhassa.
Eli nyt on siis puhdasta ja sitten vielä ennen pentujen tuloa siivoan vielä uudestaan. No vielä olisi tämän päivän urakkana päivittää kirjanpito ajantasalle ja sitten illemmalla rentoudun kavereiden kanssa grillauksen merkeissä :)
Eilen illalla tajusin pienessä päässäni muutaman asian, ja nyt on oma olo paljon kevyempi ja voi ottaa pitkästä aikaa rennosti, ilman minkäänlaista stressiä :) Katse tulevaisuuteen ja vanhat asiat jäävät taakse.
Myöhään illalla voisin vielä Säteen kanssa ottaa pienet treenit :) Mutta nyt päivittämään kirjanpito, kun vielä näinkin hyvä ja "ahkera" olo :D

Lisätään nyt tähän samaan tekstiin, että tosiaan eilen sain tehtyä kirjanpidon tammikuulta tähän päivään asti, huh mikä urakka :D Tänään sitten vielä kirjoitin puhtaaksi koneella ja tarkistin, että kaikki tositteet tosiaan on numeroitu niin kuin olen ne merkannutkin :D Eilen sain tehtyä kirjanpidon käsin melkein loppuun, kunnes muistin muutaman menon ja eikun sitten uudestaan alusta ja ne puuttuvatkin pääsivät mukaan. "Kennelini" on miinuksella ja paljo, eihän sitä koskaan omilleen pääsekään, mutta kyllä luku näyttää ja tuntuu suurelta nyt kun sen näkee ihan omin silmin :D No, mutta harrastushan tämäkin ja olisin kyllä monet sataset säästänyt, jos olisin jättänyt "turhat" ostokset pois. Ja ei siinä mitään, mutta kuinka paljon olisin miinuksella, jos laskettaisiin siitä asti kun Millin saapui :D Se vast olisikin summa, varmaan joku -10 000 veikkaisin :DD Jotkut ostaa auton, jotkut koiran/koiria :) <3 Enkä voi rahassa mitata rakkauden määrään, jota tunnen noita karvakuonoja kohtaan <3 Ihaniahan ne ovat :) Tänään ei ole luvassa mitään ihmeellistä, iltalenkki illemmalla ei sen kummempaa. Huomenna Gildan kanssa agitreenit ja torstaina Säteen kanssa tottis :)
Ainiin ja nyt voin kertoa sitten (niille jotka eivät vielä tiedä), että meille siis tulee heinäkuun lopussa/elokuun alussa kessun pentu :) Lupaava urospentu saapuu Johannalta meille, kiitos Johannalle jo tässä vaiheessa, että luotat tämän pennun meidän käsiin :) <3 Katostaan tuleeko se meille sijoitukseen vai yhteisomistukseen, vielä ei olla yksityiskohdista päätetty. Pentunäyttelyt on jo katsottu valmiiksi, myös tietysti ekat viralliset näyttelytkin ja onhan tuolla ikää jo sitten lähteä junnutitteleitä metsästämään Latvian, Liettuan ja Viron voittajanäyttelyihinkin  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti