torstai 7. heinäkuuta 2011

Lenkkeilyä, masukuva :)

40vrk

Käytiin toissailtana vielä lenkillä kaikkien koirien kanssa. Suunnitelmana oli mennä Gildan ja Säteen kanssa pitkä lenkki ja ottaa niille flexit, no sitten Milli-mammakin tahtoi mukaan ja pitihän sekin ottaa mukaan. Kaikille flexit (ajattelin, mitähän tästäkin tulee) ja eikun menoksi Mentiin Millin ehdoilla, mutta neitihän olikin todella reipas ja jaksoi kävellä yli tunnin lenkin (n.5-6km) ja sain jopa kaikki koirat kulkemaan nätisti flexien kanssa. Millihän yleensä käveleekin hienosti vierellä ja se sai kulkea vapaasti flexissä, mutta Gildalle ja Säteelle laitoin flexit n.1,5m pituisiksi ja stoppasin ne :)
    Eilen illalla sitten mentiin Millin kanssa illalla pikkulenkki, illalla oli vielä niin kuuma, etten Sädettä ja Gildaa vienyt ollenkaan lenkille. Eilen olisi ollut myös agitreenit, mutta oli niin kuuma ja oma pinna vähän liian kireällä, etten viitsinyt lähteä treeneihin raivoamaan :D Tänään sitten Säteen kanssa arkitottis, johon kyllä mennään :)
    Ostin Millille ja Gildalle eilen uuden matkailukopan (muovisen), koska aikaisemmista kangaskopista on aina menneet vetoketjut rikki :( Tänään sitten leikkasin pohjalle palan kumimattoa ja sen päälle vielä leikkasin makuualustaksi palan pinkkikarvaista makuualustaa (lopun pistin Säteen häkkiin).. Nyt on pienten hyvä matkustaa :)
    Millille kuuluu hyvää, vauvamasu kasvaa huimaa vauhtia päivä päivältä ja nyt ei enää (onneksi) hyppää itse sohvalle tai sieltä alas. Välillä se pitää nostaa ja välillä se sitten tulee pedin kautta(joka on lasten nojatuoli) joka on sohvan viereen laitettu (koska Gilda ei pääse hyppäämään sohvalle ilman sitä). Ruoka maistuu hyvin, syö nappuloita ja moussea, nykyisin olen antanut sille 2-3 kertaa päivässä ruokaa, kun ei kuumalla meinaa maistua ruoka. Milli myös nukkuu paljon ja tänään ei enää tahtnut kävellä kuin n.500m lenkin. Illalla ajattelin viedä joko Säteen ja Gildan lenkille tai sitten menen vain Säteen kanssa pyörälenkille.
   Olen lähipäivinä pohtinut, pitäisikö lähteä syyskuussa Minskiin voittaja näyttelyyn vai ei, toisaalta voisi lähteä, mutta joku matkaseuralainen pitäisi saada. Tarttoon lähdetään varmasti, mutta Vilnaan lähtö on vielä vähän epävarma. Mutta sitten toisaalta Millin pennut olisivat n-5-6 viikkoisia juuri silloin, kun olisi tuo Valko-Venäjän voittaja, joten äitini pitäisi sitten jäädä pentuja katsomaan, tai sitten lähetän äitini näyttelymatkalle ;D No kyllä itse tahtoisin mennä, mutta onhan tässä vielä kuukausi aikaa laittaa ilmot menemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti