sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Hyvinkää kr

Käytiin eilen Hyvinkään näyttelyssä. Päivä oli kuuma, mutta kunnialla selvittiin. Katselin tuomarin tuomarointia ennen meidän rodun arvostelua, ja olin tyytyväinen siihen kuinka hän perusteli valintansa. Toivon, että hän antaisi meillekin palautetta, mutta ei. Juuri kun kessut alkoivat, sanoi kehäsihteeri, että ollaan aikataulusta niin paljon myöhässä, että tuomarin pitää toimia nopeammin ja kaikkien pitää olla heti valmiina tulemaan kehään, ettei tarvitse odotella. Ennen meidän kehän alkua kävin vähän ostoksilla, ja ostin mustan vedettävän chihuahua laukun, keinonahkaahan se taitaa olla, mutta hieno ja kätevä :) Kävin myös pissattamassa Säteen ja katseltiin hetki chihukehää.
  Joo kessuja oli siis ilmoitettu 7, mutta paikalla oli vain 6 (2 urosta ja 4 narttua)
Oltiin ekaa kertaa nuorissa, tulos NUO ERI NUK1 SA PN-2 ja SERT. Maisa oli taas ykkönen ja me saatiin neljäs serti, nyt niitä sertejä sitten tulee, vaikkei niitä tarvittaisi, varmaan sitten, kun sitä viimeistä sertiä lähdetään metsästämään niin sitä ei millään saada :DD
Illalla lähdin itse Summer Up tapahtumaan Lahteen ja koirat pääsivät mökille vanhempieni kanssa. Itselläni ei ilta mennyt ihan niinkuin olin suunnitellut, Petrin keikan jälkeen sumeni silmissä enkä nähnyt yhtään mitään, onneksi ystäväni veivät minut nurmikolle istumaan ja olo helpottui. Tuo taisi johtua nestehukasta, koska olin koko päivän ollut auringossa enkä ollut hirveästi nestettä juonut (paitsi tietysti vähän siideriä, joka ei paljon tuossa tilanteessa auttanut). Päätin olla loppuillan vesilinjalla etten kokonaan kuivu ja kuukahda uudestaan. Tässä lopuksi vielä Säteestä sertikuva :)
Hyvinkää kr: PN-2 ja SERT :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti