keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Gilda superliitäjä chihuahua

Eilen illalla kävin ensin Millin kanssa rauhallisen pikkulenkin ja sen jälkeen lähdin vielä Gildan ja Säteen kanssa reippaammalle lenkille. Juostiin pellolle ja päästin koirat juoksemaan keskenään ja sitten kun ne olivät väsyneet juostiin takaisin kotiin ja sen jälkeen olivatkin tyytyväisiä ja rauhallisia :)
  Pikkukoirat ovat nyt sitten muutaman yön nukkuneet pentuaitauksessa lattialla, tai itseasiassa viime yönä ne nukkuivat aamuyöstä myös sängyssä. Syy tähän on se, että Milli sai hirveän kroosauskohtauksen (vissiin jotain meni hengitysteihin) enkä saanut nukuttua ja se rauhottui vasta kun otin sen sänkyyn viereeni ja silittelin sitä. Millin masukin on kasvanut tasaista tahtia, ruoka maistuu ja lenkkeillään pieniä lenkkejä rauhassa. Ruokaa se saa nyt neljästi päivässä ja purkillinen moussea suurinpiirtein menee alas, joka on hyvä juttu :) Tiistaina onkin sitten tiineysröntgen ja siellä nähdään montako pentua masussa on.
Tänään oli Gildan kanssa agitreenit ja meni kyllä ihan yli odotusten. Muutenkin ollut tänään taas pinna vähän kireällä ihan muusta asiasta, mutta olin kyllä treenien jälkeen todella iloinen ja ylpeä pikku liitäjästä <3 A-esteen meni hyvin ja vauhtia oli paljon, myös Gildasta näki tekemisen ilon ja se oli todella reipas ja kuulolla. Joskus voisin yrittää jaksaa piirtää ratoja ja liittää tänne, mutta nyt en kyllä jaksa ainakaan :D
Rata koostui useista hypyistä, muurista, renkaasta, A:sta, putkista ja kepeistä. Saa nähdä mennäänkö tänä vuonna epiksiin, Gildan mielentila vaihtuu niin paljon, välillä treenissä se ei halua tehdä mitään ja seuraavalla kerralla tekeekin sitten kaiken mielellään ja on todella reipas ja hyvä.
Huomenna Säteen kanssa tottis, pitäisi myös käydä mamman kanssa Lahdessa katsomassa mekkoja häihin. Itsehän en mekkoa tarvi, kun on noita vanhojakin tarpeeksi, ja saa nähdä kuinka kauan siellä häissä olen, jos en Millille saa hoitajaa :( Toivottavasti pääsisin edes käymään, onhan kyseessä kuitenkin oman veljen häät.
Ainiin käytiin Millin kanssa myös äsken pikkulenkki ja äitini lähti sitten Gildan ja Säteen kanssa vähän reippaammalle lenkille. Josko huomenna laittaisin päivitetyn masukuvan, tänään on mennyt 47vrk ekasta astutuksesta :) Vielä n. pari viikkoa odotusta jäljellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti