tiistai 5. heinäkuuta 2011

Aivojumppaa :)

Eilen otettiin aika rennosti. Millin kanssa kävin Fanilandiassa ostamassa sille lisää Starter- moussea ja juttelin Anniinan kanssa jonkin aikaa. Yleensähän jäädään suustamme kiinni ja jutellaan tunti tai jopa pari ja niin kävi nytkin :D No kotiin palattuani kävin kahvilla ystäväni kanssa ja sitten tulin hakemaan Millin ja vein sen kylälle vähän kävelemään samalla kun hain äitini töistä. Äitini lähti sitten Gildan ja Säteen kanssa metsään lenkille.
  Tänään äitini lähti aamusta mustikoita etsimään ja otti Gildan ja Säteen mukaan. Myös koirille oli mustikat maistuneet ja Säde oli jopa yrittänyt niitä ämpäristä syödä, mutta äiti oli käskenyt sen keräämään itse omat mustikkansa ;D Me menimme Millin kanssa pienen hihnalenkin ja vielä se jaksaa reippaasti kävellä, vaikka maha onkin selvästi jo kasvanut :) Nyt on mennyt 39 päivää ekasta astutuksesta. Milli nukkuu suurimman osan päivästä, syö hyvin ja nukkuu yönsä hyvin (selällään kuorsaten) :D Säteen kanssa tokoiltiin tänään, treenattiin seuraamista pikkupätkissä ja se sujui ihan hyvin. Myös estehyppyä treenattiin, hyvin Säde hyppäsi ilman vauhtia, mutta jäi seisomaan välillä vinoon ja välillä teki käännöksessä sellaisen kaaren, että seisoi melkein esteen vieressä, treeniä siis siinäkin lisää. No olen jo ylpeä siitä, että se hyppää ilman mitään käsimerkkiä, vaikka aika lähellä estettä ollaankin.
  Tehtiin sitten vielä toko treenin jälkeen kanaliemijälki, joka oli n.15m pitkä mutkitteleva pätkä, ja jäljen pää oli piilossa. Säde oli innoissaan, jo nähdessään minun tekevät kanalientä ja kun sen hain jäljen tehtyäni, se oli todella innoissaan. Oli kyllä liian helppo jälki tuolle otukselle, se vaan seurasi sitä ja löysi namit heti, joten huomenna teen pidemmän ja vaikamman jäljen, voisin sen vaikka tuohon metsään tehdä. Millin masusta otan huomenna kuvan, kun tulee täyteen 40 päivää :)
Ainiin, kävihän meillä eilen vieraana Lapinkoira Sara, joka on vielä pentu. Vähän sitä jännitti, kun Säde on niin raju ja olisi halunnut vain leikkiä. Säde tyytyi sitten repimään Gildaa hännästä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti