maanantai 25. heinäkuuta 2011

....

Nyt ei olla oikein ehditty tekemään mitään. Torstaina olin itse illalla Orimattilan kantrifestareilla katsomassa Yötä ja siitä juhlinta jatkuikin sitten aamuun asti :) Perjantai menikin sohvan pohjalla ja lauantaina oli sitten veljeni häät. Milli ja Gilda menivät hyvin mukana, pystytin niille pentuaitauksen rauhalliseen paikkaan ja ulkonakin saivat olla aina kun itse menin ulos, eli aika paljon :D Lähdettiin sitten kotiin, ennen kuin bändi alkoi soittaa, etteivät koirat säikähdä tai ala stressaamaan.
  Eilen sitten käytiin Millin kanssa pienellä lenkillä joskus kahdeksan maissa illalla ja Säteen ja Gildan kanssa sitten kymmenen jälkeen, kun oli vähän viileämpää. Tänään ei ole ohjelmassa oikein mitään, illalla lenkki.
  Nyt sitten odotellaan milloin Millin pennut tulevat ulos :D Millillä lämpö vaihtelee 37-37.5 välillä, ja eilen laskin hetkeksi alle 37, mutta nousi sitten taas. Vähän tukala olo Millillä jo on, ruoka ei maistu, syäö hyvin vähän :( Nutriplus-geeliä olen antanut, kun se näyttää olevan ainoa "ruoka" mitä se syö. Tänään meinasin kyllä käydä ostamassa jauhelihaa, jos se vaikka maistuisi edes vähän. Tänään on siis mennyt 59/58 vrk.
Mutta nyt tällä kertaa ei enempää kirjoitettavaa ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti