keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Gildasta kuoriutuu agiliitäjä

Viime yö tuli nukuttua aika huonosti. Säde oli eilen vissiin varastanut Gildan ja Millinkin kuivatut naudan maha palat ja oli kuralla koko yön. Muutaman kerran vein sitä ulos ja aamulla sitten en ehtinyt nousta sängystä, joten aamu alkoi siivotessa :D Heti ulos päästyään sama meno jatkui ja monta kertaa aamupäivästä piti Säde ulos päästää. No koirahan oli ihan väsynyt ja päätin jättää sen kotiin ja olla Gildan kanssa 2h agitreeneissä.
Gilda olikin hyvin reipas ja yllätti emäntänsä kyllä täysin. Putkeen meni todella hyvin, opeteltiin rengasta ja siitäkin meni hyvin. Pussiin meni aluksi avustuksella, mutta muutaman kerran jälkeeen ei tarvinut pussin suuta nostaa vaan sienne se meni ja hyvin uskalsi mennä läpi :) A-esteellä taas ongelmia aluksi, ei olisi uskaltanut mennä, mutta hihnaa vetämällä tuli ja muutaman kerran mentiin hihnan kanssa (hihna löysänä). lopuksi tehtiin rata, joka sisälsi myös A-esteen ja ajattelin kokeilla illman hihnaa ja olin varma, ettei Gilda A:lle menisi, mutta kyllä meni :D Nyt vielä pitäisi opetella keinu niin oltaisiin tutustuttu kaikkiin esteisiin. Tänään kyllä yritettiin keinua, mutta liian pelottava se oli, joten nyt vaan lisää treeniä siinä. Gilda kyllä yllätti minut treeneissä ihan täysin ja jaksoi hyvin 2h treenit, vaikka viimeisellä hyppy treenillä väsähti eikä kuunnellut.  Nyt siis paljastui taas se agiliitäjä Gilda, josta puhuin ennen ekoja treenejä. Ehkä sitten ensi vuonna päästään ekoihin virallisiin kisoihin. Ensin kyllä etsitään jotkut epikset jossa päästään testaamaan omistajan ohjaajan taitoja ja miten yhteistyö sujuu.
Mahtava fiilis oli kyllä treenien jälkeen ja on se mukava nähdä kuinka koira kehittyy ja näkee sen oman työn tuloksen :) Tämän takia koirien kanssa harrastaminen on niin mukavaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti