tiistai 31. toukokuuta 2011

Näyttelyteltta saapui :)

Tänään tuli postin mukana näyttelyteltta ja pentuaitaus :) On se niin hauskaa kun tilaa netistä tavaraa ja laittaa siihen, että nouto postista (koska kotiinkuljetus maksaa 5e) niin silti ne kiltisti tuo paketii kotiin :DD Ei ole ensimmäinen kerta kun näin käy, eikä maksa mitään :) Laitoin pentuaitauksen pihalle pystyyn ja pikkukoirat sinne, kun naapuri leikkaa nurmikkoa, niin ei tarvitse olla niitä kokoajan vahtimassa.Näyttelyteltta on hyvä niin aurinkoisella säällä, kun vesisateellakin. Ainakin Ruovedellä meinasi hermo mennä, kun vettä satoi ja kädet olivat ihan jäässä ja vaatteet märät, vaikka oli sateenvarjo. Myös Säteen nylon-häkki oli aivan märkä :(
 Säde lähti vanhempieni kanssa mökille, joten taas ollaan pikkukoirien kanssa kolmistaan :) On paljon rauhallisempaa, kun ei ole Säde häsläämässä ja varsinkin nyt kun sillä on juoksut, niin meinaa vähän alkaa tuo "uhoaminen" eihän se siis sinäänsä uhoa, mutta pikkukoiria se koko ajan kiusaa ja vähän yrittää pomottaa, mutta eipä tuo Milli helposti johtajan paikasta luovu :D  Minua Säde ei pomota, olen tehnyt sille selväksi kuka on pomo tässä laumassa ja mikä on hierarkia. Sädehän on siis hierarkiassa ihan viimeisenä, koska on nuorin.
Tänään siis ohjelmassa pikkukoirien kanssa pitkä lenkki, kun ne niin tykkää lenkkeillä, kun aurinko paistaa :)
Ja keitän niille broilerin maksaa nappuloiden joukkoon :) Itselleni tein jo täytettyjä paprikoita, joita syön vähän myöhemmin, tosin yhden jo maistoin ja hyvää oli, sisällä pekonia, herkkusieniä, sinihome-tuorejuustoa ja vuohenjuustoa :) nam nam. Illemmalla taas lisää päivitystä, jos jotakin jännää tapahtuu :)

No käveltiin illalla pikkukoirien kanssa kahville seolle, eli siis n.6km päähän. Hyvin jaksoi koirat kävellä ja perillä sitten nukkuivat sylissäni ja seurasivat asiakkaita :) Saatiin sitten onneksi kyyti kotiin, kun alkoi laiskottaa :D Kotona oltiin n.23.00 ja nyt koirat nukkuvat väsyneinä pedissään vierekkäin. Kohta nukkumaan ja huomenna Gildan kanssa taas 2h agitreenit. Nyt on pakko myöntää, että viimeisen kahden viikon aikana ei olla keinua harjoiteltu, vaikka piti :( Osa syy oli kiireet Millin astutuksen kanssa , näyttelyt ja sitten huono ilma ja se etten ole jaksanut mennä varastoon etsimään sopivia tarvikkeita keinun tekoon :P No treenataan sitten huomenna hallilla keinua, jos tuntuu, että Gilda ekan tunnin jälkeen meinaa väsyä muihin touhuihin. Säteen kanssa tosiaan ei päästä taaskaan treeneihin, kun sillä on juoksut, enkä tiedä uskallanko sitä vielä ensi viikollakaan treeneihin ottaa, ettei uroksilla mene päät ihan sekaisin. No ainakin Gilda on edistynyt huimasti ja ehkä voisin mennä sen kanssa P-Haun epiksiinkin kesällä, jos ohjaajalla itsellään vaan riittäisi itsevarmuutta enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti