torstai 26. toukokuuta 2011

Astutus höpinää :)

Eilen suunnattiin siis Millin kanssa Tampereelle urosta tapaamaan. En tiennyt onko Milli vielä valmista tavaraa, kun ei se täällä kotona esim. seiso muille meidan nartuille tai näytä muutenkaan mitään merkkejä siitä, että olisi valmis. Neljältä lähdettiin ajelemaan ja kuuden jälkeen olimme perillä, matkalla satoi yhdessä vaiheessa vettä niin paljon, etten eteeni nähnyt. Onneksi edessäni ajoi auto, jonka perävalot näin juuri ja juuri niin seurasin sitten sitä :D Jos se olisi ajanut ojaan, olisin minä mennyt perässä, mutta onneksi näin ei käynyt :)
Milli oli tosi reipas kun päästiin perille, ensin se olisi halunnut tulla syliin, mutta Terhin kanssa juteltiin, juuri että kun Milli ei mitään merkkejä näytä niin eiköhän se alkanut sitten Simon (uroksen) kanssa leikkimään ja seisoi myös tälle :DD No sisälle mentiin ja hommat käyntiin, mutta siihen se sitten tyssäsi. Milli murahti kerran urokselle ja se siitä taisi vähän hämääntyä eikä oikein tiennyt uskaltaako astua vai ei. Pari tuntia yritettiin, mutta lopuksi molemmat koiratkin olivat niin väsyneitä, että päätettiin siirtää astuminen seuraavalle päivälle. Eli tänään matkaamme uudestaan Tampereelle :) Jos tänään ei onnistu, niin jätän Millin sinne ja haen sen lauantaina takaisin samalla kun tullaan Säteen kanssa Ruoveden ryhmänäyttelystä.
No oli minusta sentään jotain hyötyäkin, toimitin yhden taulun tänne Orimattilaan. Se oli yhden chihufoorumilaisen tekemä ja matkahuollon kautta niin vaikea lähettää, niin lupasin sen tuoda tänne. Tänään sen sitten toimitan perille asti. Tosiaan eilen oltiin Millin kanssa sitten klo:23.30 vasta kotona. Yksin ajelin Tampereen tietä ja juttelin Millille niin ei alkanut nukuttaa :DD Ja kotona Milli sitten seisoi myös Gildalle, kun Gilda sitä peräpäästä haisteli :D Jospa Milli nyt oppi tuon, niin olisi tulevaisuudessa helpompi havaita sen tärppipäivät :)
Tuntuu varmaan oudolta, jos jätän Millin sinne muutamaksi päiväksi, mutta onhan tuo ajaminenkin aika raskasta, täytyy nyt sitten tänään katsoa, että mennäänkö tänään vai vasta huomenna.
Simo oli kyllä komea uros, täydentää hyvin Milliä, kun Milli ei ole niin "roteva" vaan vähän siro ja Millin häntä kun on ohut ja Simolla taas kaunis paksu häntä. Myös Simon kuono oli täyteläisempi kuin Millin. Nyt vaan toivotaan, että saadaan pennut alulle :) Jos Milli käyttäytyisi tänään vähän paremmin. Kaikki merkit kyllä viittasi siihen, että se olisi ollut valmis, mutta heti kun siitä otti kiinni, se muuttui apeaksi eikä tykännyt yhtään siitä. Sitten vapaana se taas seisoi Simolle ja pyysi tätä leikkimään ja tarjosi itseään.
Kamerakin minulla oli mukana, ja tietysti se unohtui auton takapenkille ja muistin sen vasta kun tultiin takasin ja katsoin takapenkille :D No jos vaikka tänään saisi yhteiskuvan Simosta ja Millistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti