maanantai 16. toukokuuta 2011

Vihdoinkin Millin juoksut alkoivat :)

Eilen huomasin, että Millillä on alkanut juoksut. Toissapäivänä ei ollut mitään merkkejä juoksun alkamisesta, (onhan tuo toki pissinyt lenkillä muutaman kerran, Millihän on tunnettu siitä, ettei se tee tarpeitaan lenkillä) mutta eilen sen huomasii  ihan selvästi. Heti otin yhteyttä uroksen omistajaan ja sovittiin treffit puolentoista viikon päähän. No jos kaikki menee hyvin, niin pentuja pitäisi syntyä heinäkuun puolen välin jälkeen (juuri sillä viikolla kun veljellänikin on häät, toivottavasti eivät sinä päivänä synny) :D Millillä on huomenna synttärit, neiti täyttää 2v :) Laitan tänne kuvan ja tietoa Millistä ja tulevasta sulhosta vähän myöhemmin. Milli on nolon näköinen, kun sillä on juoksut, se ei oikein tiedä miten päin olisi eikä se edes istu normaalisti vaan enemmänkin alaselällä, eipä mikän ihme toisaalta kun on niin turvonnut jalkojen välistä ettei voi edes kunnolla istua :DD Voisin alkaa tarkastelemaan listaa hankinnoista mitä pitää tehdä ja päivittää senkin ajantasalle. Meiltä nyt sitten Säteen kanssa jää Baltian voittaja näyttely välistä, en viitsi lähteä sinne jos Millillä on pennut, ettei vaan mitään tauteja tuoda sieltä mukanamme.
Tänään tätini pitäisi tulla lapsenlapsiensa kanssa käymään meillä ja ehkä ottaa lapinkoiransa mukaan, niin pääsisi Sädekin vähän riehumaan :) Huomenna mennään sitten katsomaan äitini työkaverin lapinkoiran pentua ja minut on vissiin nakitettu leikkaamaan sen kynnet ;p Itsellänikin kauhea pentukuume, toivottavasti tulisi sitten niitä pentuja niin helpottaisi :D Pakko myöntää, että kyllä laitoin yhden pentukyselyn yhdestä pomeraniasta Venäjälle, oli niin mahtava ja mielenkiintoinen yhdistelmä että. Mutta uskon, että pentu on varattu :( Siis olen miettinyt, että joskus tulevaisuudessa otan pommin sijoitukseen, koska en niitä tulevaisuudessa meinaa kasvattaa, mutta tämä yhdistelmä ja vanhemmat olivat jotain todella ihanaa, etten voinut vastustaa ja pakkohan se oli ottaa yhteyttä :)
No eipä hurrata Millin pentuja liian aikaisin eikä murehdita tuota ihanaa pommi pentuakaan, ei sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti