tiistai 24. toukokuuta 2011

...

Eilen käytiin illalla vielä kaikkien koirien kanssa lenkillä. On se vaan niin hidasta lenkkeilyä, kun kahdella kolmesta nartusta on juoksut :D Onneksi sentään ei kaikilla, muuten ei varmaan edettäisi tunnissa edes puolta kilometriä :D Illalla sitten pesin kaikkien koirien hampaat, äiti oli tuonut apteekista kanan makuista hammastahnaa. Milli ja Säde antavat pestä hampaansa mutta Gildalla on vielä vaikeuksia, kyllä se helpottuu kerta kerralta. Säde on niin hauskan näköinen kun sille voi laittaa harjan huulen alle ja liikuttaa siellä ja toinen vain istuu paikallaan ja näyttää siltä että se nukahtaisi :D Voisi yrittää kuvata joskus videon.
  Laitoin nyt sitten kameran latautumaan, illemmalla laitan kuvia (kello on nyt 9.50) ja pitää myös Millistä ottaa hyvä profiilikuva kotisivuille. Säde lähti vanhempieni mukaan mökille, pienet koirat saavat nyt sitten leikkiä keskenäään pitkästä aikaa ilman Sädettä, joka ne aina jyrää. Eilen illalla lenkillä päätin, että pitää alkaa taas viemään koiria erikseen lenkille, Milli ja Gilda eivät enää hauku lenkillä, mikä on hyvä asia, mutta Säde on unohtanut, että kun joku tulee vastaan niin silloin pitää seurata eikä vetää ja pomppia kun hullu :P
Siispä treeniä taas, talvella oli Säteen kanssa niin hyvä treenata kun pienet eivä lenkkeilleet, mutta nyt sitten pitää alkaa lenkkeillä erikseen, no ainakin kuntoni kasvaa :D
Milli ja Gilda haluisivat myös mennä pidempiä lenkkejä, kun on hyvä ilma, mutta eilenkin illalla Säde väsyi kun oli sen mielestä liian kuuma. Voitaisiin pienten kanssa käydä tänään pikä lenkki, kun Sädekin on pois koko päivän.
 Huomenna ei mennä agitreeneihin, eikä äitinikään sinne halua mennä Gildan kanssa :(  Lähdetään meinaa Tampereelle juuri silloin kun treenit alkaisi ja ollaan siellä kuudelta.
Mutta kirjoitan illalla lisää ja laitan niitä kuviakin :)

Milli ja Gilda tohvelissa

Milli 2v :)

Väsy

Hamina KV:stä tulossa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti