tiistai 17. toukokuuta 2011

Kaikenlaista touhuamista

Eilen otin Gildan ptkästä aikaa yksin mukaan ajelulle ja käytiin ostamassa neidille uusi panta :) Ostettiin Hurtan puolikuristava pehmeä panta, joka on agitreeneissä hyvä. Ostin myös Säteelle ydinluita ja pikkukoirille kuivattua naudan mahaa. Kävin sitten vielä toisessa eläinkaupassa hakemassa pikkukoirille ruokaa ja tilasin 10 pötkö neuta, mukaan tarttui myös muovinen peti, joka toimii Millillä "synnytyslaitoksena" myöhemmin ja ostin vielä puuhapallon, joka meni lapinkoiran pennulle, jota käytiin tänään katsomassa.
Tänään siis oli Millin 2v. synttärit!! Kävin itse aamupäivästä kampaajalla ja kävin ostamassa korille muutaman rasian broilerin maksaa, toinen meni pakkaseen ja toisen keitin korille. Koirat istuivat ja odottivat innoissaan, kun maksat kiehuivat kattilassa ja aina kun menin olkkariin katsomaan telkkaa niin keittiön ovelta kaikki katsoivat ja näytti ihan kuin he olisivat halunneet sanoa "mamma, nää on jo kiehunut ihan tarpeeksi, meillä on nälkä." :D Ja kyllähän kupit äkkiä tyhjenivätkin :D Hain äitin töistä puoli viideltä ja mentiin katsomaan hänen työkaverinsa lapinkoiran pentua. Olipas se suloinen, niin kuin ne kaikki koirat pentuina ovat :) Minut oli nakitettu leikkaamaan tämän naskalihampaan kynnet :D Vähän harjoittelin sen kanssa ensin rauhoittumista, pistin kyljelleen ja päästin vasta kun oli hetken paikoillaan ja palkaksi leikittiin vetoleikkiä, toistin tätä muutaman kerran. Äitini sitten piti pentua vähän kiinni kun leikkasin kynnet ja hyvinhän se sujui.
Kotiin päin ajettaessa päätetiin hakea pitsat, kun ei oltu kumpikaan oikein syöty mitään koko päivänä :) Nam olipa hyvää ja täydellä vatsalla sitten lähdin viemään koiria lenkille. Vein ne pellolle juoksemaan ja intoa riitti paljon. Huomenna olisi taas agitreenit Gildan ja Säteen kanssa, toivottavasti Gilda menisi putkesta paremmalla menestyksellä kuin viimeksi.
Ainiin olihan meillä eilen käymässä tätini, tädin mies ja muutama serkkuni lapsineen. Meillä koirat eivät lasten kanssa ole olleet hirvesti tekemisissä. Millihän ei tykkää lapsista yhtään, koska naapurissamme asuu kauhukakaroita, jotka pelottelivat Milliä, kun se oli pentu :( Gilda ja Säde ei oikein tiennyt miten olla, Gilda kävi vauvaa vähän haistelemassa ja oli kiinnostunut siitä, mutta Säde ja Milli sitten vetäytyivät pois kokonaan keittiöstä.
Heillä oli mukanan myös kaksi lapinkoiraa joiden kanssa tätini ja hänen miehensä kävelivät takaisin kotiin ja me lähdimme Säteen kanssa heitä saattamaan. Koirat juoksivat metsässä innoissaan ja Säde taas nautti kun sai leikkiä oman kokoisten kavereiden kanssa. Säde olikin ihan kurainen ja väsynyt kun tultiin takasin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti