perjantai 20. toukokuuta 2011

Näyttelypostia :)

Tänään aamupäivästä käytiin koirien kanssa pitkällä lenkillä ja nyt pienet koirat makaavat auringossa ja Säde varjossa :) Tänään tuli postin mukana myös kaksi näyttelykirjettä, toinen Ruoveden ryhmiksestä, jossa kessuja 3. Ei tiestysti mikään ylläri kun erkkarit ovat samana päivänä Haukiputaalla :D Toinen oli sitten Eestin voittaja näyttelyyn, jossa kessuja 12 kappaletta. Nyt on sitten myös laitettu kalenteriin pieni näyttelytauko heinäkuusta-syyskuulle. Ehkä muutamaan näyttelyyn tuolloinkin Säteen kanssa mennään, mutta keskityn (toivottavasti) syntyviin pentuihin. Myös toinen yllätys saattaa heinäkuussa olla luvassa, mutta siitä enemmän sitten kun asia varmistuu :)
Pidän koirien hihnoja ja pantoja eteisen pöydällä isossa lasimaljassa ja aina kun hihnojen lukot kilisevät lasia vasten, ovat koirat innokkaina eteisessä. Ne ovat oppineet, että kilinä merkitsee lenkille lähtemistä. On se hauskaa kun koirat oppivat asioita, joita niille ei edes huomaa opettavansa. Sama juttu oli silloin reissussa, aina kun matkanjohtaja puhui mikrofoniin tai huusi, että nyt pysähdytään, niin kaikki koirat alkoivat haukkua ja ulista, koska oppivat, että kun Katre puhuu, niin silloin pääsee ulos :D
Viikonloppu meneekin Haminan ja Helsingin KV näyttelyissä. Hesassa tuomari on Saksasta, joten uskon, ettei sieltä mitään super tulosta tule, koska Säde on kooltaan pieni ja saksassahan kessut ovat vähän isompia. Haminassa tuomarina on Kirsi Honkanen ja hän ainakin tykkäsi Säteestä paljon pentunäyttelyssä, toivotaan, että tykkäisi vielä nytkin :D Pitää vaan saada Säde esiiintymään hyvin, parina viime kertana en ole ollut tyytyväinen Säteen liikkumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti