sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Aptus show

Helsingissä siis käytiin tänään. Ei mennyt tämän viikonlopun näyttelytulokset ihan niin kun olin veikannut. Tämä tuomari (Walter Schicker, Saksa)  siis piti Säteestä, vaikka pelkäsin sen antavan EH:n tai jotain vielä "huonompaa" No tulos oli JUN ERI JUK2 SA PN-4 ja VA-SERT :) Jep, taas oli sertin saaminen lähellä, mutta onhan tässä vielä aikaa niitä keräillä, ennen kun Säde voi edes valioitua. Tuomari ei edes maininnut, että Säde olisi pienikokoinen. Arvostelu kuulosti tältä: " Of good substance. Head with feminine expression. Scissors bite. Strong muscles. Dark eyes. Substance body. Carries tail typically. Well developed coat. Well controlled temperament. Moves in straight line."
Liikkuminen oli Säteelle taas tämä vaikein osuus, oli selvästi väsynyt eilisestä näyttelystä ja myös vähän "masentuneen" oloinen, en sitten tiedä johtuuko se juoksuista vai mistä :( Liikkuuhans e hyvin, mutta minusta saisi liikkua paremmin ja vetävämmin :D
 Seurasin chihukehää myös kun se oli ihan vieressä. Juttelin Astan ja Kimmon (Gildan kasvattajat) kanssa ja näin Gildan veljen, Viton joka oli ekaa kertaa kehässä :) Paljon tuli taas tuttuja nähtyä ja mukava päivä kaiken kaikkiaan.
Kun päästiin kotiin niin äiti halusi vielä käydä megamyynnissä nopeasti. Päätin ottaa pienet koirat ajelulle ja katsomaan uusia paikkoja, ja paljon rapsutuksia he saivatkin kun odottelimme ulkopuolella. Molemmat olivat niin iloisia kun pääsivät mukaan kahdestaan :D Illalla sitten lähdetään vielä lenkille, kunhan ilma vähän viilenee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti