lauantai 14. toukokuuta 2011

Hollola ryhmis

Oltiin näyttelypaikalla n.11 ja kessut olivat kehässä viimesenä rotuna, joten odottamistahan se oli. Tuomarina oli Juha Putkonen ja vähän hidastahan tuo tuomarointi oli. Päästiin sitten n.14.30 kehään ja Säde sai tuloksen JUN ERI JUK1 SA PN-3 ja VARA-SERT :) Olisihan se mukava ollut saada sertikin, niin ei tarvitsisi sitten enää pikkunäyttelyissä käydä ennen kun neiti täyttää 2v :) No toivotaan, että sadaan se toinen serti sitten kesän aikana :) Tuomari kehui Säteen hampaita ja kuinka ne ovat niin valkoiset, alettiin sitten höpöttää hampaiden harjauksesta ja sen tärkeydestä :D Säteen hampaitahan pestään ja syöhän se nyt pihalla noita luitakin aika paljon :) Tuomari sanoi, että Säde on liikkeessä vähän pitkänomainen ja se kyllä jolkottikin pää alhaalla ja uskon sen johtuvan kovasta tuulesta :/ Sanoi kyllä, että seisoo ryhdikkäästi.
Ensi viikonloppuna on sitten Hamina ja Helsinki KV näyttelyt. Kessuja ilmoitettu molempiin todella vähän, taisi molemmissa olla vain 8 kessua jos en nyt väärin muista :D Sitten sitä seuraavana viikonloppuna onkin Eestin Voittaja-näyttely, jossa kessuja 12 kappaletta :)
Baltian voittajaan en vielä ole saanut seuraa, mutta ilmot laitan ensi viikolla menemään. Katsotaan sitten lähdenkö matkanjärjestäjän mukana, vai autolla. Matkanjärjestäjän mukana meno on aina niin helppoa, ei tarvitse kuin hypätä bussiin ja ottaa rennosti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti