torstai 12. toukokuuta 2011

Tänään sain sitten viimein otettua Säteestä kuvan Montenegrosta saatujen pokaalien kanssa :D Pitihän sekin muisto tallentaa.
Nyt saa sitten lisää pokaaleja pölyttymään hyllyn päälle ;p No aikeissa on ostaa uusi hyllykkö, kun Säde pentuna söi toisen hyllyni vetolaatikon kahvat :D Tänään treenasin Gildan kanssa putkea, ilman hihnaa se meni taas köllöttelemään maahan eikä näyttänyt kuulevankaan ohjeitani, vaikka minulla oli nakkeja palkkana :D No päätin sitten lainata Millin näyttelyhihnaa ja laitoin sen Gildan kaulaan, ja johan sujui, juostiin autoa ympäri ja kohti putkea ja käskystä meni putkeen ja putken päässä odotti namit kupissa. No muutaman toiston jälkeen koitin ilman hihnaa ja se sujui. Sitten taitoin putkeen 90 asteen mutkan, ja koitin uudestaan hihnan kanssa ensin ja meni kuin menikin innokkaasti putkesta. 
Säteen kanssa otettiin sitten sitä kontakti harkkaa rappusilla, hyvin jäi takatassut edelliselle rapulle kun sanoin "ssssstop" vähän ennakoin, jotta koirakin tajuaisi vähän himmata vauhtia :D Mentiin sitten rappuja edes takaisin ja koitettiin sitten vielä aurinkotuolistakin pois tuloa ja pysähtyi hyvin, saa nähdä miten sitten menee A-esteellä seuraavissa treeneissä. Saattaa meinaan olla, että silloin koira on paljon innostuneempi, kuin tänään rappusissa :D No sen näkee sitten. Tänään ei menty Säteen kanssa näyttely treeneihin vaan kävin Mega myynnissä katsomassa mitä sieltä löytyy, no löysin koirille ison vesikupin parilla eurolla, lisää kumimattoa ruokakuppien alle ja isomman Säteen häkkiin alustan alle, hakaneuloja ja itselleni ostin pikkumyy yöpaidan :D
Kerään siis kaikennäköisiä muumi juttuja, mukeja on kaapissa jonkun verran, muumipapan hattu- maljakko, tuikkupalloja, lasitauluja, muumipeikko-kaadin yms..
Tänään ilmoitin Säteen Tuusulan ja Karjaan kaikkien rotujen näyttelyihin. Mietin pitkään pitäisikö ilmoittaa Millikin Tuusulaan, mutta en sitten ilmoittanut kuitenkaan :D Ilmoitan sen sitten Lammin ryhmikseen, ellei tapahdu jotain yllättävää ;p 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti