sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Haaste ja kessujen pentupäivä

Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kiitos Virpille tästä tunnustuksesta, asioita tulisi vaikka kuinka mutta tässä kahdeksan tunnustusta.

1. Ikuinen pentu/koira kuume, vaikka viidessä koirassakin on aika paljon hommaa, niin aina sitä yksi mahtuisi lisää ;) (Näin olen ajatellut heti ensimmäisen koiran saatuani)

2. Välillä sitä miettii mitä sitä tekisi koulusta päästyään ja viikonloppuisin, jos ei olisi koiraa? Tästä on tullut elämäntapa :) Se vaan on niin palkitsevaa nähdä kuinka koira oppii uutta ja kehittyy ja näyttelyissä näkee tuttuja ja tutustuu uusiin tuttavuuksiin.

3. Koiriin menee hermo oikeastaan ainoastaan sillloin, kun haluaisi itse nukkua koulun jälkeen päikkärit ja koirat ovat nukkuneet koko päivän ja ovat täynnä energiaa, eivätkä anna minun nukkua :D Pikkukoirat hyppivät päälläni ja Säde ja Unto nuolevat naamaani tai riehuvat.

4. En olisi uskonut, kun Millin hankin, että tulisin joskus kasvattamaan koiria, kuinkas sitten kävikään.

5. Olen merkannut kalenteriini yleensä asioita puolen vuoden päähän, ja olen jo suunnitellut näyttelykalenterin koneelleni ensivuodeksi :D Laitan siihen aina näyttelypäivän, tuomarin, viim. ilm. päivän, jotta muistan kyseiseen näyttelyyn laittaa ilmot menemään :) Jotkut eivät vaan ymmärrä tälläistä touhua :D


6. Välillä en jaksaisi millään mennä koirien kanssa treeneihin, mutta treenien jälkeen mulla on tosi hyvä fiilis että menin :) Samoin käy myös välillä kun pitäisi lenkille lähteä.


7. Koiralaumani tulee aina olemaan pieni (Ihan oikeasti! :D ) jotta voin kaikkien kanssa harrastaa ja viedä niitä lenkille.

8. Tuntuu välillä, etten puhu muuta kun omista koiristani tai koirista yleensä ja ystävilläni taitaa mennä hermo siihen :D Mutta sitten kun juttelee jonkun toisen koira-ihmisen kanssa, saattaa juttua tulla molemmilta niin paljon, ettei aika meinaa riittää :D


Kaikki joiden blogeja luen ovat tehneet tämän haasteen, mutta jos ei ole tehnyt niin saa tehdä :)


Oltiin tänään Unton kanssa Keeshond ry:n pentupäivillä Lahdessa, pentuja oli ilmoitettu kuusi, mutta muutama oli tullut kipeäksi, joten meitä oli loppujen lopuksi neljä. Oli hauska päivä ja näki muitakin pentuja ja tuttuja. Ensin oli luento pennun koulutuksesta ja sitten tehtiin käytännön harjoituksia. Sitten Outi kertoi harrastusmahdollisuuksista ja näytti Siljan kanssa toko-liikkeitä ja agi juttuja. Mukava päivä ja odotan innolla, milloin pääsee taas seuraavan kerran johonkin yhdistyksen tai muiden kessulaisten järjestämiin tapahtumiin :)

1 kommentti:

  1. Hih :) Tää oli hyvä!!! Jotenkin samaistun tuohon että koirattomat kaverit ovat ihan pihalla mistä höpötän ja olen päättänyt etten heitä enää kiusaa jutuillani joten voi sitten kun pääsee juttelemaan koirallisten kanssa niin kuten sanoit, aika ei meinaa riittää ;)
    Onnea teille muuten Tarttoon jos en muista sanoa ja olisin kiitollinen jos kerkeisit kuvaamaan Nemoa siinä viereisessä kehässä ;)

    VastaaPoista