perjantai 7. lokakuuta 2011

Näyttelytreenit

Käytiin Unton kanssa eilen näyttelytreeneissä, vaikka se onkin muutaman päivän vähän ontunut etutassuaan, tai välillä ontuu ja välillä taas ei. Treeneissä kysyinkin Kirsiltä näkyykö Unton ontuminen, mutta ei kuulemma näkynyt ja ei se kyllä arista tassua ollenkaan, kun sitä painelee tai venyttää eri asentoihin. Sattaa olla, että se toissapäivänä venähti, kun Unto leikki pallolla sisällä liukkaalla lattialla, no nyt on vähän vähennetty Unton lenkkeilyä, mutta se sitten juokseekin sisällä hullun lailla :D No mutta näyttelytreenit menivät hyvin, Unto on syntynyt näyttelykehiä varten, tai ainakin se osaa esiintyä todella hyvin, vaikka ikää onkin vasta 4kk (tänään juuri tuli täyteen).
  Tänään käytiin sitten kaikkien kanssa lenkillä metsässä, Poju menee muiden mukana eikä sitä pelota mikään ja jaksaa hyvin kävellä vapaana pitkiäkin matkoja ja sylissä se kulkee sitten loppu lenkin, jos väsymys iskee :)
Pojusta on myös tullut "mies", Gildalla kun alkoi juoksu, niin siitä on kiva nylkyttää Gildaa, onneksi Pojulla on ikää vasta se 10 viikkoa, niin ei ole mitään hätää, kun nylkyttää ihan väärää päätäkin :D Unto taas ei ole Gildasta yhtään kiinnostunut, hyvä vaan. Gilda on ottanut Pojun hyvin mukaan laumaan, vaikka sehän ei pennuista aluksi välittänyt yhtään ja murisi vain niille, nyt Poju saa nukkua Gildan päällä tai ihan vieressä ja Milli, Gilda ja Poju leikkivät usein kolmistaan. Viikonloppuna ei ole mitään koirajuttuja, vaikka olenkin katsellut, jos jossain lähellä olisi match show, mutta odotetaan sitten ensi viikonloppua, kun Lahdessa on mätsäri ja Hyvinkäälläkin olisi, mutta katsotaan mennäänkö sinne. Sitä seuraavana viikonloppuna suuntaankin Jyväskylään ystäväni luokse (näillä näkymin) ja samalla alkaa myös syysloma. Marraskuussa viikonloput meneekin näyttelyissä, ensin Tartto, sitten Unton epntunäyttely, Jyväskylä, Unton pentunäyttely ja joulukuun puolella sitten vielä messarissa Hew-11 ja Voittaja-11. Sitten olisikin tämän vuoden näyttelyt pulkassa ja hyvin onkin mennyt ainakin tähän mennessä, Säteellä odotellaan sitä kahden vuoden ikää, jotta saataisiin siitä muotovalio ja olisihan se ensi vuonna mukava saada sille ensimmäinen cacibikin, Unton kanssa lähdetään metsästämään sertejä, sitten kun ikää on riittävästi virallisiin näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti