sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Mätsärissä

Kuvia en ole saanut vieläkään otettua, mutta onhan tässä vielä aikaa ottaa niitä. Eilen oltiin Unton ja Säteen kanssa Lahdessa mätsärissä, Säde sijoittui hienosti PUN-3 ja Untokin sai punaisen nauhan ja pääsi kuuden parhaan joukkoon, muttei sitten sijoittunut :) Hienosti molemmat esiintyivät ja käyttäytyivät.
   Tänään olisi ollut mätsäri Hyvinkäällä, mutta eilen palelluttiin jo 5h niin tänään päätettiin jäädä kotiin.
Illalla käytiin sitten taas kaikkien koirien kanssa lenkillä, ensin mentiin hihnassa ja sitten metsässä päästin kaikki vapaaksi, Pojukin jaksoi hyvin 45min lenkin ja kotiin päästyään se nukkuikin sitten :)
   Ensi viikolla onkin sitten pentukurssi viimeistä kertaa Unton kanssa, katsotaan jos päästäisiin sitten arkitottis-ryhmään, Sitten mennäänkin Pojun kanssa pentukurssille ja varmaan pitäisi sitäkin alkaa viemään näyttelykurssille, jotta saataisiin kunnon treeniä hihnakävelyssä ja häiriöstä.¨
  Eilen muuten mätsärissä testasin Säteen häiriökestävyyttä, tokoiltiin siis. Harjoiteltiin sivulletuloa, seuraamista, maahan ja seisomaan jäämistä liikkeessä. Hienosti seurasi, ihmettelin itsekin että mikäs ihme sille nyt on tullut kun ennen seuraaminen on ollut niin laiskanoloista mutta nyt oli niin innoissaan :D Nyt Gilda, Unto ja Säde ovat ulkona symässä luita ja Milli ja Poju nukkuvat pedissä sisällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti