lauantai 29. lokakuuta 2011

:)

Torstaina saatiin taas Nemosta ja Virpistä lenkkiseuraa, mukana olivat Säde, Unto ja Gilda. Mentiin vähän yli tunnin lenkki metsässä ja koirat saivat olla vapaina melkein koko lenkin ajan. Lenkin jälkeen lähdettiinkin Unton kanssa näyttelykurssille ja äiti lähti katsomaan ja otti Pojun mukaan, jotta tämä tottuisi olemaan uusissa paikoissa.
Unto oli vähän väsynyt lenkistä ja laski häntäänsä alas seistessä, liikkeesä meni hienosti häntä ylhäällä. 
Huomasin jo lenkille lähtiessämme, että Unto käveli hieman vaisusti, mutta ei ontunut, näyttelykurssilla meni hyvin, mutta illalla sitten ontui. Se oli päivällä mennyt luvatta sohvalle ja hyppäsi sieltä liukkaalle lattialle ja on varmaan taas venäyttänyt jalkansa :( Nyt sitten sillä on lenkkeily ja riehumiskielto ainakin viikon ajan. Sillä on energiaa paljon, mutta ollaan sitten tehty kaikenlaista muuta, jotta saataisiin turha energia purettua. Kaikista vaikeinta on tuo riehumisen estäminen, Säteen kanssa ne riehuu paljon sisällä ja ulkona, joten uloskin ne on melkein päästettävä vuorotellen. Unto on myös käynyt sohvalla muutamaan otteeseen ja hypännyt alas, tänään se sitten kompastui kaivamaansa kuoppaan. Toivotaan, että saadaan jalka kuntoon, muuten se on sitten lääkäriin mentävä. 
  Tänään ollaan oltu vain kotona, ei olla tehty mitään ihmeellistä. Aamupäivästä pesin ja föönasin Unton ja sitten koirat ovatkin olleen ulkona. Huomenna mennään sitten kessujen pentupäiville :) 
Maanantaina alkaa itselläni työssäoppimisjakso (7viikkoa), päivät ovat n. 8h mittaisia ja viikonloput onneksi vapaita, mutta kuusi seuraavaa viikonloppua onkin jo täynnä näyttelyitä ja muita koirajuttuja :D 

2 kommenttia:

  1. Kiitokset lenkkiseurasta :) Tästä vois tulla tapa ;)

    VastaaPoista
  2. Joo vois kyllä yrittää useammin käydä yhessä lenkillä :)

    VastaaPoista