perjantai 14. lokakuuta 2011

Lyhyt viikkopäivitys

Taas on viikko vierähtänyt nopeasti, enkä ole blogia kerennyt päivittää, kun on kokeita ja muita koulujuttuja ollut paljon.  No jos aloitetaan vaikka viime tiistain pentukurssista, harjoiteltiin maahanmenoa, seuraamista ja luoksetuloa. Hyvin Unto pysyy kuulolla ja maahanmenoa ollaankin nyt tehotreenattu kotona ja välillä menee maahan ilman käsimerkkiä, jospa saataisiin viikonlopun aikana treenattua vielä mahanmeno sujuvaksi :)
  Torstaina otinkin sitten Säteen näyttelykurssille mukaan ihan vain siksi, että silläkin olisi jotain tekemistä, eihän se mitään treeniä tarvi ;) Toivon todella, että Säde ei tiputtaisi koko turkkiaan pois, kun nytkin se on jo niin kynityn kanan näköinen, jaksaisi edes pitää sen turkkinsa Tarttoon asti.
  Muuten ollaan elelty ihan normaalia elämää, lenkkeilty metsässä koko porukan kanssa ja välillä olen mennyt hihnalenkkejä Pojun ja Millin kanssa tai sitten Säteen, Unton ja Gildan kanssa. Viime lauantaina tosin menin testaamaan miltä tuntuu hihnalenkki kaikkien koirien kanssa ja ihan hyvinhän se meni :D Vastaan tuli pikkutyttö äitinsä kanssa ja tyttö sanoi äidilleen "Äiti kato, tolla tytöllä on ainaki sata koiraa" :D No ei niitä nyt ihan niin montaa ole, mutta kuitenkin :) Sain ilmoitettua itseni kessujen pentupäiville Lahteen, otan ainakin Unton mukaan, vielä en ole varma otanko Säteen mukaan vai en.
  Huomenna mennään varmaan Lahteen mätsäriin, riippuen ihan ilmasta. Jos vaikka viikonlopun aikana saisin koiriakin kuvattua niin saisin tännekin laitettua niitä, on ollut niin kiirettä, etten ole saanut kameraakaan ladattua saati sitten otettua kuvia :(
  Sain varattua Säteellekin nyt sitten Lonkka- ja kyynärkuvaus ajan syyslomaviikolle, toivottavasti kuvat näyttäisivät hyvältä. Pojun kanssa mennään ensi viikolla ottamaan sille ekat rokotukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti