tiistai 4. lokakuuta 2011

Arkea

Muutettiin siis kaikkien koirien kanssa takaisin alakertaan, Milli, Gilda ja Poju nukkuvat pentuaitauksessa ja Säde ja Unto saavat nukkua missä haluavat. Pikkukoirat on pakko nyt aluksi pitää aitauksessa, koska muuten ne tulisivat heti sänkyyni nukkumaan ja yritän nyt opettaa ne nukkumaan lattialla :D Milli ja Gildahan nukkuivat pari viikkoa ennen pentujen syntymää aitauksessa, mutta pentujen synnyttyä Gilda pääsi vanhempieni sänkyyn nukkumaan ja meni koko totuttelu ihan hukkaan, no nyt uusi yritys :)
   Sunnuntaina käytiin illalla lenkillä metsässä kaikkien koirien kanssa, myös Poju pääsi mukaan ja viiletti muiden mukana kuin vanha tekijä ja energiaa sillä riittää. Olenkin nyt alkanut syöttämään Pojulle NEU:ta nappuloiden kanssa ja se onkin sen suurta herkkua.
  Eilen ostin halvalla naudan maksaa koirille ja iltapalaksi kaikki saivat sitä. Olen yleensä ostanut broilerin maksaa, mutta vaihtelu virkistää. Haju kyllä on aivan kamala, kun sitä keittää ja se haisee pitkään, hyi, mutta koirille maistuu, se on pääasia. Käytiin myös ostamassa eilen Untolle uudet valjaat, se kun kasvoi vainhoista valjaista ulos. Samalla ostettiin uusi hihna Untolle, kaikilla on nyt sitten samanalaiset hihnat, olen  ollut niihin hyvin tyytyväinen. Poju sai nyt sitten Unton vanhan pentupannan (jossa on todella suuri säätövara) ja pentuhihnan. Pojukin pääsi mukaan eläinkauppaan, jotta tottui autoiluun ja uusiin paikkoihin.
  Tänään sitten Poju jäi ensimmäistä kertaa "yksin" kotiin muutamaksi tunniksi, kun isäni lähti töihin kahdeksi ja itse pääsin kolmelta koulusta. Poju ja Unto laitettiin pikkuhuoneeseen kahdestaan, jotta niillä olisi toisistaan seuraa, muut koirathan saavat olla vapaasti yläkerrassa. Illalla käytiin sitten taas lenkillä kaikkien kanssa, nyt mentiin aluksi tiellä, jossa Pojukin sai tottua hihnaan ja pantaan ja hienosti meni, se viiletti joukon kärjessä eikä näyttänyt pelkäävän yhtään (ainakaan lauman mukana, saa nähdä miten menee yksin) ja sitten mentiin metsään jossa kaikki saivat mennä vapaasti.
   Sain tänään postissa kaksi mukavaa pakettia, pentujen rekisteritodistukset Kennelliitosta ja Ponton omistaja lähetti Millille pannan. Katselin paikallisessa eläinkaupassa viime viikolla samantyylistää leveää puolikuristavaa pantaa mutta en silloin sitä ostanut, mutta nyt voin sitten Gildalle ostaa sen :) Kiitokset Annelle!
 Naapurin lapset ovat nyt sitten ottaneet tavaksi tulla aidan taakse ja rapsuttavat Untoa aidan yli, kun koirat ovat keskenään ulkona, toivottavasti ei tule tavaksi, koska eihän sitä koskaan tiedä milloin Unto alkaa pihaa ja  "omia" narttujaan suojelemaan, voi käydä huonosti, no olen asiasta ainakin sanonut heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti