keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tartto KV ja viikon päivitykset :)

Jos sitä nyt sitten jaksaisi kirjoittaa raporttia viikonlopusta ja muista jutuista. Aloitetaan nyt vaikka tiistaista (1.11), oltiin Pojun kanssa pentukurssilla ekaa kertaa, ensimmäisella tunnilla oli teoriaa ja sitten vähän katsekontaktin harjoittelua, Pojua vähän pelotti uusi paikka ja tilanteet, eikä sille kelvannut nakit, syy selvisikin tunnin lopulla. Poju siis ei tykkää nakeista vaan syö mieluumin Frolickeja :DD No onneksi mulla oli niitäkin treeniliivin taskussa ja testasin niitä ja nehän maistui.
  Perjantaina sitten lähdettiin kohti Tarttoa, oltiin satamassa puoli kahdentoista maissa, pakattiin bussi ja kahdelta lähti laiva kohti Tallinnaa. Oltiin illalla hotellilla seitsemän jälkeen ja annoin Säteelle ruuan ja lähdettiin sitten lenkille ja haettiin samalla lähellä olevasta mäkistä ruokaa huoneeseen :D Syötiin ja mentiin nukkumaan, koska aamulla herätys oli seitsemältä ja näyttelypaikalla oltiin sitten vähän ennen yhdeksää. Kehän ympärys oli jo täynnä häkkejä joten leiriydyttiin sitten viereisen kehän laidalle, kehään päästiin puolen päivän maissa, Säteen tulos NUO ERI NUK2 PN-4 :) Arvostelussa oli pelkkää hyvää, en jaksa sitä nyt kirjoittaa. Bussi hotellille lähti sitten BIS-kehän jälkeen, joten aikaa oli monta tuntia, ostin Säteelle uuden harjan ja käytiin syömässä. Sain esittää Pekineesiä Kirsin kasvattajaryhmässä, joka oli lauantaina BIS-3 :) Otin myös Virpin tollerista Nemosta kuvia kehässä, ja ryhmissä se olikin RYP-4 ja menin tietysti nappaamaan lisää kuvia :) Illalla taas käytiin lenkillä ja haettiin mäkistä ruokaa ja sen jälkeen suihkun kautta nukkumaan jo yhdeksän jälkeen.
  Aamulla herätys olikin jo kuudelta, näyttelypaikalla oltiin ennen kahdeksaa ja kessujen kehä oli taas puolen päivän maissa, Säteen tulos NUO ERI NUK3, tuomarin arvostelussa ei ollut mitään huonoa, mutta pitihän ne koirat järjestykseen laittaa :) Viideltä bussi lähtikin kohti Tallinnaa ja Suomessa oltiin klo 23 ja kotona yhden jälkeen. Mukava matka, tutustuin uusiin ihmisiin ja sain pitkästä aikaa esittää pientä koiraa kehässä, kun ei noita chihuja tule näyttelyissä enää käytettyä.
  Eilen oltiin sitten Pojun kanssa taas pentukurssilla, treenattiin katsekontaktia, sivulletuloa ja hihnassa nätisti kävelyä, Pojua pelotti kävellä kun oli muita koiria mutta muuten meni ihan hyvin.
Huomenna mennään sitten Unton kanssa näyttelytreeneihin ja sunnuntaina meillä onkin ensimmäinen penunäyttely Helsingissä :) Saa nähdä miten käy.

1 kommentti:

  1. Kiitos kuvista, ilman sun kuvia ei niitä juurikaan olisi :)
    Tosi onnistuneita siihen nähden miten pimeältä paikka näytti joten varmasti haasteellinen kuvattava!

    VastaaPoista