keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Hyviä uutisia :)

Säteen kanssa käytiin tekemässä loputkin viralliset tarkastukset, lonkat lähti B/B ja kyynärät 0/0 Kennelliittoon :)
Unton kanssa meillä olikin eilen viimeinen pentukurssi kerta ja treenattiin takapalkkausta, joka osoittautui Untolle aika vaikeaksi, namin se olisi halunnut ottaa heti, ilman mitään temppuja :DD Treenattiin myös seuraamista, maahanmenoa ja sivulletuloa. Ensi viikolla alkaakin sitten pentukurssi Pojun kanssa :) Eilen harjoiteltiinkin Pojun kanssa katsekontaktia.
Kävien eilen fanilandian alessa ostamassa Untolle ja Säteelle Hurtan Lifeguard- sarjan heijastin liivit, Unto sai oranssin ja Säde pinkin, Millille ja Gildalle ostin hauskat college-puvut, Gildalle tosin puku oli ihan vähän liian pieni, joten Milli sai molemmat omakseen :) Poju sai muutaman uuden lelun.
  Tänään aamusta äitini vei Unton ja Säteen tunnin lenkille, sillä välin kun minä vielä nukuin sikeitä pienten koirien kanssa. Mentiin sitten Millin, Gildan ja Pojun kanssa lenkille myöhemmin ja kun ne olin vienyt, lähdin Unton ja Säteen kanssa uudestaan pitkälle lenkille. Treenattiin samalla sivulle tuloa, seuraamista ja luoksetuloa molempien kanssa.. 
  Katselin tänään, että Tarttoon on ilmoitettu lauantaille 9 kessua ja sunnuntaille 8 kessua, kuinkakohan monta niistä on Suomesta, vai onko peräti kaikki :DD No se selviää sitten kahden viikon päästä paikan päällä. 
Nyt sunnuntaina menen Unton ja (näillä näkymin) Säteen kanssa kessujen pentupäiville Lahteen, mukava nähdä muitakin kessun alkuja ja jo aikuisiakin koiria ja tietysti tuttuja kessulaisia :)
  Illalla lähdetään vielä Unton ja Säteen kanssa lenkille, saadaan seuraksi Virpi ja tolleri Nemo :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti