lauantai 4. kesäkuuta 2011

Viron voittaja

Aamulla kello soi neljältä, pääsin onneksi nukkumaan jo yhdeksän jälkeen joten ei niin hirveästi väsyttänyt :)
Seitsemältä oltiin sitten satamassa ja tunti siellä odoteltiin, että päästäisiin lähtemään kohti Tallinnaa. Säde meni hyvin laivassa, nukkui ja välillä istui ja avasin "kattoluukun" ja se hyppäsi siihen reunalle seuraamaan laivan menoa. Lapset kävivät välillä Sädettä silittämässä ja Säde niin nautti kun sai huomiota. Satamassa nähtiin sitten nainen koiran kanssa ja arvattiin heti, että sekin on näyttelyyn menossa, joten otimme yhteisen taksin. Säde matkusti takakontissa (farmari) ja hienosti menikin. Sovittiin kuskin kanssa, että hän tulisi hakemaan meidät puoli kaksi, tai sitten käveltäisiin myöhemmin satamaan takaisin. Näyttelypaikka oli stadion jossa ei varjoa ollut missään, onneksi huomattiin Piian ja Katjan teltta ja laitettiin Säde sitten sinne varjoon. Kehät menivät niin että ensin junnut (urokset ja nartut) tosin uroksia ei ollut, sitten veteraanit (urokset ja nartut) sitten muut luokat. Säde oli junnuissa kakkonen, Piian Pepsi voitti ja olikin lopulta ROP, onnittelut Piialle! Paras narttu kehässä junnut jyräsi, Pepsi ykkönen ja Säde kakkonen. Siskokset Maisa ja Rana olivat sijoilla kolme ja neljä. Oli kyllä hieno päivä ja hyvää seuraa :) Paljon tuttuja näki, vaikka lätäkön toisella puolella oltiinkin :D Iho paloi aika pahasti, mutta eipä se haittaa, oli sentään hyvä ilma, vaikka vähän liian kuuma niin koirille, kuin ihmisillekin. Itse otin suorat mustat housut pois heti kehän jälkeen, koska päälläni oli pitkä paita :)
Muutaman kuvan voisin laittaa vähän myöhemmin, nyt on niin veto pois, ettei jaksa :)  Tosiaan olimme varanneet liput paluu laivaan joka lähtisi klo:17.00, mutta päätettiin sitten vaihtaa ne kuitenkin klo:15.00 lähtevään laivaan, koska muuten luppoaikaa olisi ollut aivan liikaa. Säde nukkui koko paluu matkan ja ei mikään ihme, olihan reissu väsyttävä ja raskas meille kaikille. Mutta todella hyvin järkätty näyttely ja selkeä, joten kyllä jäi positiivinen kuva ja uudestaan voi mennä. Ehkä tämän vuoden puolella vielä ;) Katsotaan.
Kaikki sijoittuneet olivat suomesta, Katjan Pommista tuli intti ja Eestin muotovalio ja oli VSP, onnittelut! Pepsi siten nappasi sekä junnu, että aikuisten voittaja tittelit ja oli vielä ROP!! Onnea vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti