tiistai 14. kesäkuuta 2011

Höpinää

Eilen aamusta lähdettiin pitkästä aikaa kaikkien koirien kanssa lenkille. Viime viikko oli niin helteistä, että vein vain Milliä lenkille. Gildahan ei ole syönyt oikein mitään, joten sillä on veto ihan pois ja Säteellä on kuuma ilman lenkkejäkin :D Lenkille siis lähdettiin ja eiköhän ala puolessa välissä sataa :( No onneksi koirat kävelivät ihan reippaasti ja lyhennettiin sitten lenkkiä, jottei ihan kastuttaisi.  Sain eilen varattua Millille ultraan ajan ja samalla vien Säteen polvi- ja silmätarkastuksiin :) 27.6 siis mennään molempien kanssa ja toivottavasti molemmista tytöistä saatasiin positiivisia uutisia :) Gildakin alkoi eilen syömään, nyt kun ostin taas neuta niin johan maistui neu ja nappulat :) Ehkä ruokahaluttomuus johtui kuumuudesta tai sitten Gilda tykkää vaan neusta ja nappuloista, veikkaan kyllä tuota ensimmäistä vaihtoehtoa.
   Viime viikolla vanha rämäautoni meni katsastuksesta läpi, jihuu! Nyt sitten olen katsellut "uutta" autoa ja löytänytkin ihan hyvän auton :) Ainoat vaatimuksethan on, että siinä on ilmastointi ja että se on farmari ja ettei sillä ole tuhittomasti ajettu :)
Katsotaan nyt milloin pääsisin sitä katsomaan ja testaamaan.
FCI:n kennelnimirekisteriin on ilmestynyt myös hakemani kennelnimi, joka oli toisena vaihtoehtona. En vielä paljasta sitä, ennen kuin saan laskun ja nimen virallisesti itselleni. Sitten alkaakin uusien kotisivujen tekeminen, vähän parempien kuin nuo tämän hetkiset sivut.Voisin jopa tehdä englanninkieliset sivut. Ainakin blogiani "lukee" ihmiset ulkomailta asti, joten ehkä olisi hyvä, että nekin ymmärtäisivät jotakin :)
Mitään muuta ihmeellistä ei ole tapahtunut, laiskuus ja muiden asioiden hoito on vienyt jonkun verran aikaa. Tännän pitäisi saada laitettua "kennelin" kirjanpito järjestykseen ja hoidettua muutama asia viikonloppua varten. Keskiviikkona olisi viimeinen agitunti ja en ole vielä päättänyt menenkö molempien koirien kanssa vai otanko Säteen molemmille tunneille, niin saisi sekin purettua vähän energiaa. Välillä huomaa kuinka se kaipaisi oman kokoista leikkikaveria :( Muutama uros sillä on kaverina, mutta silloin kun sillä on juoksut niin silloin ei voi urosten kanssa leikkiä.
Näyttelyilmoja en ole nyt laittanut mihinkään, mietin vielä ilmoitanko Säteen Valkeakosken näyttelyyn vai en, Heinolaan mennään varmasti, mutta Kouvolasta en ole varma. Myös Tervakosken kv näyttelyyn mennään varmasti. Loppuvuodesta voisi ehkä vielä kuitenkin lähteä käymään ulkomailla, eli siis jossain baltian suunnalla, ei vielä tietoa missä, katsotaan sitäkin sitten myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti