perjantai 10. kesäkuuta 2011

Mökkeilyä

Eilen lähdettiin sitten koirien kanssa taas mökille hellettä pakoon. Koirat pötköttivät ja minä narrasin kaloja :D Tulipa käytyä saunassa ja lilluttua paljussa :) Aamusta sitten aurinkoa ottamaan ja veden äärellä tietysti palaa äkkiä ja niinhän siinä taas kävi :D Pestiin äitini kanssa rannassa mattoja ja reiden ja selkähän siinä kärähi. Milli ja Säde kävivät kahlaamassa, mutta Gilda ei lähelle rantaa edes tullut :D Iltapäivällä tultiin kotiin ja koirat ovatkin nukkuneet koko päivän, koska mökillä ei oikein pysty nukkumaan, kun koko ajan pitää vahtia mitä ihmiset tekee. Monesti ne katsoivat, että älkää nyt koko ajan liikkuko :D Kävin tänään hakemassa taas koirille 10kg neuta ja tarttui mukaan myös pari purkkia royal caninin starter mousseakin, kun ei tuo Gilda ole kuumuuden takia viikkoon syönyt :( Jos vaikka söisi edes vähän tuota, että saisi vähän edes energiaa elimistöön. kävin myös apteekissa ostamassa kyypakkauksen, jos vaikka vielä tänä kesänä koiria pistää kyy tai ampiainen.
 Äsken pakkastin autoon trimmauspöydän, häkin, näyttelyteltan ja tuolit. Tein myös eväät valmiiksi huomista varten. Huomenna siis Pieksämäellä kaikkien rotujen näyttely ja aamulla olisi puoli kuudelta lähtö. Eli nyt taidan sitten painaa pään tyynyyn ja toivoa, että täällä kuumuudessa saisi edes hetken nukuttua.

2 kommenttia:

  1. Kyypakkausta ei nykyään suositella kyyn puremaan, tuolla on selkokielellä sanottu miksi: http://tassunjalkiasydamessa.blogspot.com/2011/06/kesavitsauksia.html

    Mulle tuli kyllä aika kammo, kun viime sunnuntaina näin kyyn ihan lähietäisyydeltä :/ Vieläkin kylmää, kun aattelee mitä ois voinu sattua, jos se ois puraissut jotain koiraa. Veikkaan että ei ois elävänä selvinnyt, kun eläinlääkärille ei oltais sieltä kallioilta ihan nopeesti päästy..

    Tsemppiä näyttelyyn! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, meillä pisti ampiainen Milliä suuhun ja pää turposi kuin ilmapallo tuossa muutama viikko sitten :/ Kyypakkauksen ostinkin juuri siksi, koska meillä chihut varsinkin tykkää pökränneillä ampiaisilla leikkiä niin on edes jokin ensiapu valmiina :) Tuon kyynpurema jutun tiestinkin kyllä, äitini on farmaseutti, joka osaa auttaa pahan paikan tullen :D

    VastaaPoista