torstai 16. kesäkuuta 2011

Agitreenit

Eilen siis oltiin Säteen kanssa treeneissä 2h. Otin Säteelle häkin mukaan, kun en sitä viitsinyt autoon jättää siksi aikaa, että rakennamme radan valmiiksi. Säde olikin nätisti häkissä, eikä komentanut yhtään. Laitettiin Säteelle ekalle radalle vähän korkeammat esteet, onhan se medi kuitenkin, mutta se ei innostunut ja välillä kiersi hypyt. Kirsi ajatteli, että sillä voisi olla selkä jäykkä tai sitten se ei vain halua mennä. Mentiin sitten rata toisella kerralla matalat esteet, ja sitten Säde toimi hyvin. Säteellä ei sitten selässä ollut mitään kun tutittiin, mutta taisi olla vaan vähän ihmeellistä pitkän tauon jälkeen tulla harkkoihin :) Toisella tunnilla Säde toimikin ihan hyvin, mitä nyt välillä karkasi A-esteelle :D Olin yllättynyt kuinka hyvin Säde osasi kontaktin A-esteeltä tultaessa, kun siiitä on kuitenkin aika pitkä aika kun ollaan sitä viimeksi harjoteltu.  Keppitreeniä pitäisi ottaa Säteenkin kanssa, joskus se on mennyt kepit ihan hyvin, mutta harjoituksen puute on huonontanut suoritusta huimasti :( Saisi vain aikaiseksi varata Hurttiksen jollekin päivälle, jotta pääsisi treenaamaan vähän kaikkia esteitä ja tekemään rataa. Eilen minusta ja Säteestä oli kuva lehdessä, kun voitettiin silloin se mätsäri :D Säde oli kuvassa kyllä kaunis, mutta omistajasta ei voi sanoa samaa :)
Mutta joo ensi kerralla onkin sitten se viimeinen kerta agitreeniä, tai siitä jatkuu heti uusi 10kerran ja Gildan sinne jo ilmoitin ja Säteen kanssa menen jos päästään vähän myöhempään ryhmään, koska kesällä on kuitenkin aika kuuma, niin myöhempi ryhmä olisi meille parempi :) Mutta jos ei päästä myöhempään ryhmään, niin sitten mennään vasta syksyllä uudestaan.
 Ensi viikolla aletaan Virpin kanssa vetämään näyttelykurssia, siitä tulee varmasti hauskaa ja tutustuu taas uusiin koiraihmisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti