keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Agitreenit ja odotusta :)

Aamupäivästä päätin lähteä kaikkien koirien kanssa yhdessä pitkälle lenkille. Millin kanssa pitää selvästi kävellä jo rauhallisemmin ja niin teimmekin, kunnes mentiin metsään jossa koirat saivat juosta vapaana. Milli jäi aina vähän jälkeen, eikä halua enää laukata vaan ravaa niin, että koko sen kroppa menee puolelta toiselle, ihan kuin pingviineillä :D Oli se aika onnettoman näköistä ja jäin sitten aina odottamaan sitä, kun se haisteli :)
  Joten jatkamme tätä erikseen lenkkeilyä, eli ensin vien Gildan ja Säteen lenkille ja Millin kanssa mennään sitten kahdestaan :)
Päivällä otin sitten pienet unet ja herättyäni en olisi jaksanut millään lähteä agitreeneihin, mutta päätin sitten, että menen Säteen kanssa vain yhdeksi tunniksi. No sain laitettua häkin ja muut kamat autoon niin eiköhän Gilda ollut innoissaan mennyt omaan koppaansa ja vinkui innoissaan siellä :D Eli suunnitelmiin tuli taas muutos, otin myös Gildan mukaan ja treenaan molempien kanssa tunnin. Ekalla tunnilla treenasin Gildan kanssa, sillä olikin energiaa paljon ja meni alkuradan todella hyvin ja nopeasti ja totteli ohjaustani (hyppy-hyppy-A-putki-hyppy-hyppy-puomi-hyppy) mutta sitten kepit nähdessään meni vähän löllöksi, kun ei se niitä kunnolla osaa niin otin sen sitten hihnaan, ettei se pääsisi lähtemään tai menemään maahan. Keppien jälkeen ei taas ollut mitään ongelmaa radalla (pussi-hyppy-putki-rengas). Olin aivan varma, ettei Gilda menisi renkaan lähi, mutta kyllähän se hyppäsi ja ihan oikeasta kohtaakin :D Pussia Kirsi piti vähän ylhäällä, jotta Gilda sinne varmasti menisi. Onhan Gilda mennyt pussiin ihan nostamistakin, mutta en ollut varma meneekö nyt niin nostettiin suuta vähäsen, että jää koirallekin hyvä mieli :) Tehtiin sitten vielä toinen rata (oikeastaan se oli loppuosa koko radasta) hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy) jonka Gilda meni hyvin.
   Säteellä energiaa oli taas ihan liikaa, käskyt menivät välillä kuuroille korville. Ensimmäisellä yrityksillä Säde kiersi heti ensimmäisen hypyn. Toisella yrittämällä päätin, että lähdetään samaan aikaan liikkeelle ja sitten menikin hyvin ekat esteet (hyppy-hyppy-A-putki-hyppy) mutta toiselle hypylle piti vähän kiertää, mutta Säde kiersi ja juoksi hypyn ohi, eikä kääntynyt hyppäämään, vaikka huusin kuinka kovaa :D Taisi se sitten neljännellä kerralla ymmärtää mitä sen piti tehdä. Puomi-hyppy meni hyvin, kepitkin menivät yllättävän hyvin, ainakin kymmenen kertaa paremmin, kuin edellisellä kerralla :) Pussiin meni ilman nostamista, hyppy ja putki hyvin, mutta renkaan se sitten kiersi muutamaan otteeseen (tosin ei olla taidettu renkaasta koskaan mennäkään) mutta meni läpi sitten loppujen lopuksi.
Toisella radalla meni hyvin, vaikka itse taisin vähän sekoilla ohjauksessa :D Koirat olivatkin treenien jälkeen väsyneitä. ¨
  Vielä lopuksi kerron, että Milli on syönyt tänään ja viime päivät todella huonosti, tänään ei ole syönyt kuin vähän jauhelihaa, joka yleensä on sen suurta herkkua :D No toivotaan, että ruoka alkaa pian taas maistumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti