maanantai 27. kesäkuuta 2011

Terveystarkastus ja ultra :)

Käytiin Lahdessa eläinlääkärillä Millin ja Säteen kanssa. Ensin katsottiin Säteen polvet ja silmät, tuloksena terveet silmät ja polvet 0/0 :) Eläinlääkäri huomasi Säteen silmässä "viivan", ja tiesin, että se siellä on, koska viime kesänä (Säde oli 3kk) osui Säteen silmään risu, ja sille tuli haava silmään. Mutta sehän ei mitään enää siellä haittaa, koska silmät paranivat jo, voisiko sanoa, että se on arpi :D Polvissa ei ollut moittimista, eläinlääkäri sanoi, ettei kumpikaan polvi lonksu yhtään eikä ole mitään mikä viittaisi muuhun kuin nollan polviin. Hyvä!
   Sitten vaihdettiin huonetta, jossa Milli sitten ultrattiin, ja kolme pentua siellä näkyi! Nyt sitten Milli on varmasti tiineenä, saa nähdä monta pentua sieltä loppujen lopuksi ulos tulee :) Kävin tänään ostamassa Millille starter ruokaa (moussea ja nappuloita) ja päätin aloittaa samantien niiden syöttämisen, kun neiti syö muutenkin niin vähän. Annoin kädestä muutaman nappulan ja se söi ne, otin lisää ja sittenhän se ahmikin niitä oikein kunnolla :D Annoin sen syödä niin paljon kun jaksaa, kun onhan se jo viikon paastonnutkin. Toivottavasti jatkossakin saan sen syömään yhtä hyvin. Gilda ja Sädekin saivat muutaman nappulan maistaa :D Mutta nyt on kello 14.30, joten katsotaan mitä tämä päivä tuo tullessaan. Ainiin ja yritän muistaa laittaa Milin pikkumasusta kuvan :D <3

Varasin sitten tänään jo tiineysröntgeniin ajan. Olisin halunnut yhden tietyn lääkärin, joka on erikoistunut lisääntymistieteisiin, mutta tietysti hän on lomalla, joten varasin ajan taas Juha Pärnäselle, joka on myös todella hyvä ja mukava lääkäri :) Eli siis sinne mennään 19.7 eli silloin on mennyt 53 päivää astutuksesta.
Laitoin myös kyselyä aikuisesta näyttely/jalostustasoisesta nartusta, jolla täydellinen suu ja kaikki olisi kohdallaan. Mitenköhän se meidän laumaan sopeutuisi, varsinkin nyt kun Milli on paksuna. No taustajoukoilta täytyy ensin kysellä ja katsoa sitten miten asia etenee. Kohta lähdetään Säteen kanssa moikkaamaan Virpiä ja Nemoa ja pääsevät koirat juoksemaan ja leikkimään. Mutta kuva vielä illemmalla tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti