keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Gilda filmaa

Joopa joo, tänään oli agitreenit ja meni kyllä niin perseelleen :( Gilda sai uuden nimen "kusettaja", eli siis filmaaja yms... Ei halunnut tehdä mitään tänään, ei siis YHTÄÄN MITÄÄN!! :D Makoili vain, hyvin se meni silloin kun oli hihnassa, mutta ilman hihnaa ei mitään toivoa, makoili vaan ja lähti pois :D Voi tietysti olla että kuumuuskin oli yksi syy tähän ja se, että se on eilisestä asti ollut mökillä ja tänään sitten heti lähdettiin harkkoihin kun se kotiin pääsi. No huomenna ei ainakaan epiksiin mennä, koska en tiedä sitten miten se siellä käyttäytyisi. Siis eihän tuo pelkää tai ole jännittynyt, mutta silloin ei tee mitään, jos ei kiinnosta :D No en oikein voi mitään harkoista kertoa, mutta ensi kerralla on viimeinen kerta. Silloin Sädekin pääsee taas mukaan, katsotaan osaako se vielä jotain :)
Ja ensi syksynä sitten jatkuu (vissiin) taas, ja kyllä ajattelin koirien kanssa silloin jatkaa.
Nyt on mennyt 12 päivää Millin astutuksesta ja nisät ovat ainakin turvonneet huomattavasti, ruokahalu kasvanut ja siitä on tullut ihan totaalisesti sylikoira ja asenne on koiralla muuttunut täysin. Nyt se on todella reipas, häntä kokoajan ylhäällä ja heiluu. Suraa minua kuin hai laivaa ja sylissä viihtyy paljon. No toivotaan nyt sitten, että siellä mahassa jotain olisi. Ruokahalu tosiaan on kasvanut mahdottomasti, Milli syö ensin omat ruuat ja myös Gildan ruuat, ellen niitä ehdi pois ottamaan :D Ennen Milli ei syönyt pelkkiä nappuloita, mutta nyt menee nekin, ennen se otti yhden nappulan kerrallaan ja meni kauemmas syömään, nyt se imuroi nappuloita ja kuppi on hetkessä tyhjä :P
Huomenna ehkä mökille koirien kanssa, riippuu vähän jaksanko lähteä ja haluaisin kyllä periaatteessa olla kotona, koska viikonloppu menee sitten näyttelyissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti