lauantai 11. kesäkuuta 2011

Pieksämäki kr

Tänään oli siis lähtö klo: 05.40 ja Pieksämäellä oltiinkin sitten puoli yhdeksän maissa. Aurinko paistoi ja oli todella kuuma, laitettiin heti teltta pystyyn ja Säteen häkki sinne. Teltassa oli tilaa sen verran paljon, että pyydettiin myös Pia meidän telttaan, ettei hänen tarvitse turhaan omaansa pystyttää. Kehät olivat ihan aikataulussa ja Säde sai tuloksen JUN ERI JUK3. Junnunarttuja oli kolme ja selvästi tuomarin oli vaikea valita järjestystä, sen verran paljon ser meitä helteessä juoksutti ja seisotti :D huh huh. Hyviä kuvia ei ole paljoakaan :( Tai oikeastaan ei yhtään, pitäisi varmaan palkata joku vähän parempi kuvaaja, kun ei minulle kaikki kuvat kelpaa :D Arvostelu oli hyvä: " Good type. Good proportions. Correct head proportion with excellent expression. Could have a bit more neck. Good angulation. Good coat texture and colour. Moves very well."
Olen tyytyväinen arvosteluun ja Säteen esiintymiseen, vaikka olikin todella kuuma, itsekin olin ihan uupunut ja voin kuvitella miten kuuma Säteellä oli :D Pysähdyttiin Kuortin abc:lle syömään ja Säde sai tulla terassille istumaan ja sai jopa vettä, olen todella tyytyväinen abc-asemiin, sen takia, että useimmille saa koiran ottaa mukaan. Kun ei sitä voi autoonkaan jättää. Kuortin abc:llä on myös pieni koirapuisto, jossa usein käydäänkin Säteen kanssa, jos näyttelyistä tullaan ja siitä ohi ajetaan, Säde teki kierroksen ja merkkasi ja tuli takaisin portille, eli ei siellä viihdytty kuin n.5min.
Huomenna ei onneksi tarvitse herätä hirveän aikaisin, vasta joskus yhdeksältä taisi olla lähtö :) Toivottavasti olisi edes hieman viileämpi ilma kuin tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti